Via mijn blog hou ik jou graag op de hoogte van mijn belevenissen als persoonlijke assistente.

Ook schrijf ik over mijn ervaringen als moeder, geef ik tips en inspiratie.

Mijn zoektocht naar een eeuwig vakantiegevoel
#mombitious

Een eeuwig vakantiegevoel, is dat mogelijk? Ik onderzocht mijn vakantiegevoel en kwam tot een levensveranderende ontdekking.
Het nut van een opgeruimde werkplek
#adviesvanPAtries

Weet jij wat de impact van jouw werkplek is op jouw functioneren? Waar je ook werkt, het is een must om jouw werkplek geordend te houden. Waarom lees je in dit blog.
Minimalistische Kerst, maximaal genieten
#adviesvanPAtries

Een minimalistische Kerst kil en ongezellig? Juist niet! Lees hoe een minimalistische Kerst de magie terug kan brengen die je als kind ervaarde.
10 tips tegen decemberstress
#adviesvanPAtries

Feestjes, activiteiten, borrels en diners. De agenda staat er vol mee in de gezellige decembermaand. Ontzettend leuk, maar deze drukte kan zorgen voor onrust en stress. Hoe kun je de decemberstress bij jouzelf en jouw kind(eren) beperken?
In 6 stappen naar een geordend fotoarchief
#adviesvanPAtries

Ken je dat? Je wilt een foto maken van jouw zoon of dochter, maar je telefoon zit vol. Balen, want het leuke moment is alweer voorbij.
Professional Organizer
#Mombitious

Yes, vandaag heb ik mijn cursus Professional Organizer afgerond. Vanaf vandaag (14 september 2019) mag ik mij een Professional Organizer noemen.
Hoe je wél kunt genieten tijdens de vakantie
#adviesvanPAtries

Alles is geregeld. De spullen zijn ingepakt en ingeladen. Het huis is op orde. De vakantie kan eindelijk beginnen. Laat het genieten nu maar beginnen.
5 tips voor een ontspannen vakantievoorbereiding
#adviesvanPAtries

De zomervakantie komt eraan. Heerlijk even niets moeten. Samen tijd doorbrengen, plezier maken, genieten van de zon en heerlijk eten. Of toch niet?
Wat onze reis mij heeft gebracht
#Mombitious

Soms is afstand nemen de enige mogelijkheid om weer helder te zien. Hoe moeilijk het ook is om dingen los te laten. Tot dat besef kwam ik toen we in het vliegtuig naar Singapore stapten...
Met z’n vieren de wereld ontdekken
#Momlife

Gelukkig, energiek, trots en dankbaar voel ik mij na de reis die ik met mijn gezin heb gemaakt. Samen op avontuur. 6,5 week lang dag en nacht samen zijn. Het zorgde voor inspiratie en inzichten. Lees over het waarom en hoe.
Tijd vs geld
#Mombitious

Tijd is waardevoller dan geld. Door het 'inkopen' van vrije tijd krijg je een positiever gevoel en ervaar je minder stress. Hoe een personal assistant hiervoor kan zorgen lees je in deze blog.
Reizen met kinderen
#Momlife

Op een warme zondagmiddag op het strand van 's-Gravenzande: "Mama, waar zijn de kamelen?" Lees hoe wij met onze dochters reizen, plus inspiratie om bij te houden waar jullie geweest zijn!
“Dat moeten we vaker doen”
#Momlife

Afgelopen zaterdag ben ik met mijn man heerlijk een avondje naar de bioscoop geweest. Iets dat wij vroeger toen onze dochters er nog niet waren regelmatig deden. Het is zo belangrijk om af en toe samen iets leuks te gaan doen.
Hoe houd je het zomergevoel vast?
#adviesvanPAtries

De maand september is alweer voorbij. We genieten nog even van de laatste warme dagen voordat de herfst echt zijn intrede doet. Lukt het jou om het zomergevoel vast te houden? Of word je alweer geleefd door jouw agenda?
Virtual Assistant
#Mombitious

Je hebt ervoor gekozen om ondernemer te worden zodat je kunt doen wat je het leukst vindt. Waar je de meeste energie van krijgt. Maar waarschijnlijk herken je wel dat een groot deel van jouw tijd wordt opgeslokt door randzaken die jou juist energie kosten.
advies van PAtries
#adviesvanPAtries

Ik zit goed in mijn vel als ik werk. Mezelf ontwikkel en uitdaag. Hoezeer ik ook geniet van mijn werk, één van de mooiste momenten van een werkdag is toch het moment dat mijn kinderen thuiskomen. De lachende gezichtjes en knuffels die ik dan krijg maken mij zo blij.