Nieuwste blog

Hoe je meer grip op je tijd krijgt

17-03-2022 | door: Patricia van Kester
Nog even een appje sturen of een mail beantwoorden. Gaat het nog regenen? Oh een reactie op Insta. Leuk, even kijken. Je telefoon is een grote afleider. Gelukkig is daar een oplossing voor: digitaal minimalisme.
25-01-2022 | door: Patricia van Kester

Eindelijk taken afmaken en minder stress ervaren? Ga singletasken

Als een malle ren je door je huis en ook tijdens het werk doe je weleens meerdere dingen tegelijkertijd. Multitasken, ook al weet je dat het niet bijdraagt aan je productiviteit, toch ben je als vrouw en moeder vaak geneigd om het te doen. Na het lezen van dit blog behoort dat nu echt tot het verleden.
21-10-2021 | door: Patricia van Kester

Hoe minimalisme rust brengt binnen je bedrijf

Rust, welke ondernemer met kinderen verlangt daar niet naar? Voor mij is minimalisme de manier om mijn bedrijf en daarmee mijn leven makkelijker te maken. Hoe, lees je in dit blog.
30-11-2020 | door: Patricia van Kester

Bingewatch je taken en bespaar tijd

Daar zit je dan, een beetje onvoldaan te zijn. 's Avonds op de bank je favo serie te bingewatchen. Weer niet kunnen doen wat je graag wilde doen vandaag... Lees hoe je meer voor elkaar krijgt in een dag.
aandachtsmanagement PAtries
21-09-2020 | door: Patricia van Kester

Dit is de reden waarom het jou niet lukt om productief te zijn

De ultieme oplossing om meer te bereiken in minder tijd is niet timemanagement. Er is een veel betere manier om meer rendement uit jouw dag te halen. In dit blog vertel ik hoe je dit kunt doen.
08-06-2020 | door: Patricia van Kester

Hoe je meer tijd krijgt

Zoveel te doen en zo weinig tijd. Vraag jij je ook regelmatig af waar je de tijd vandaan moet halen?
prioriteiten stellen door PAtries
22-05-2020 | door: Patricia van Kester

Tijd besparen met de Eisenhower matrix

Druk, druk, druk. Kom jij elke dag tijd tekort? En heb je moeite met het stellen van prioriteiten? Gebruik de Eisenhower matrix.
personal assistant Zuid-Holland PAtries
22-05-2020 | door: Patricia van Kester

Braindump: de oplossing voor een vol hoofd

Voel jij je onrustig en heb je een vol hoofd? Doe je dingen met minder aandacht omdat je steeds in gedachten bent? Probeer de braindump om jouw hoofd te legen.
05-03-2020 | door: Patricia van Kester

Mijn zoektocht naar een eeuwig vakantiegevoel

Een eeuwig vakantiegevoel, is dat mogelijk? Ik onderzocht mijn vakantiegevoel en kwam tot een levensveranderende ontdekking.
het nut van opruimen PAtries
13-01-2020 | door: Patricia van Kester

Het nut van een opgeruimde werkplek

Weet jij wat de impact van jouw werkplek is op jouw functioneren? Waar je ook werkt, het is een must om jouw werkplek geordend te houden. Waarom lees je in dit blog.
09-12-2019 | door: Patricia van Kester

Minimalistische Kerst, maximaal genieten

Een minimalistische Kerst kil en ongezellig? Juist niet! Lees hoe een minimalistische Kerst de magie terug kan brengen die je als kind ervaarde.
tips decemberstress PAtries
10-11-2019 | door: Patricia van Kester

10 tips tegen decemberstress

Feestjes, borrels en diners. De agenda staat er vol mee in december. Ontzettend leuk, maar deze drukte kan zorgen voor onrust en stress. Hoe kun je de decemberstress bij jezelf en jouw kind(eren) beperken?
02-10-2019 | door: Patricia van Kester

In 6 stappen naar een geordend fotoarchief

Ken je dat? Je wilt een foto maken van jouw zoon of dochter, maar je telefoon zit vol. Balen, want het leuke moment is alweer voorbij.
04-09-2019 | door: Patricia van Kester

Professional Organizer

Yes, vandaag heb ik mijn cursus Professional Organizer afgerond. Vanaf vandaag (14 september 2019) mag ik mij een Professional Organizer noemen.
vakantiestress PAtries
30-07-2019 | door: Patricia van Kester

Hoe je wél kunt genieten tijdens de vakantie

Alles is geregeld. De spullen zijn ingepakt en ingeladen. Het huis is op orde. De vakantie kan eindelijk beginnen. Laat het genieten nu maar beginnen.
18-06-2019 | door: Patricia van Kester

5 tips voor een ontspannen vakantievoorbereiding

De zomervakantie komt eraan. Heerlijk even niets moeten. Samen tijd doorbrengen, plezier maken, genieten van de zon en heerlijk eten. Of toch niet?
14-05-2019 | door: Patricia van Kester

Wat onze reis mij heeft gebracht

Soms is afstand nemen de enige mogelijkheid om weer helder te zien. Hoe moeilijk het ook is om dingen los te laten. Tot dat besef kwam ik toen we in het vliegtuig naar Singapore stapten...
06-05-2019 | door: Patricia van Kester

Met z’n vieren de wereld ontdekken

Gelukkig, energiek, trots en dankbaar voel ik mij na de reis die ik met mijn gezin heb gemaakt. Samen op avontuur. 6,5 week lang dag en nacht samen zijn. Het zorgde voor inspiratie en inzichten. Lees over het waarom en hoe.
13-02-2019 | door: Patricia van Kester

Tijd vs geld

Tijd is waardevoller dan geld. Door het 'inkopen' van vrije tijd krijg je een positiever gevoel en ervaar je minder stress. Hoe een personal assistant hiervoor kan zorgen lees je in deze blog.
10-01-2019 | door: Patricia van Kester

Reizen met kinderen

Op een warme zondagmiddag op het strand van 's-Gravenzande: "Mama, waar zijn de kamelen?" Lees hoe wij met onze dochters reizen, plus inspiratie om bij te houden waar jullie geweest zijn!
03-10-2018 | door: Patricia van Kester

Hoe houd je het zomergevoel vast?

De maand september is alweer voorbij. We genieten nog even van de laatste warme dagen voordat de herfst echt zijn intrede doet. Lukt het jou om het zomergevoel vast te houden? Of word je alweer geleefd door jouw agenda?
wat is een virtual assistant PAtries
05-09-2018 | door: Patricia van Kester

Virtual Assistant

Je hebt ervoor gekozen om ondernemer te worden zodat je kunt doen wat je het leukst vindt. Waar je de meeste energie van krijgt. Maar waarschijnlijk herken je wel dat een groot deel van jouw tijd wordt opgeslokt door randzaken die jou juist energie kosten.
persoonlijk assistent PAtries

Blog

Mijn naam is Patricia van Kester, maar je mag mij ook PAtries noemen.

Via mijn blog hou ik jou graag op de hoogte van mijn belevenissen als Persoonlijke Assistente voor ondernemers met een gezin. Ook schrijf ik over mijn ervaringen als ondernemende moeder, geef ik tips en inspiratie over hoe je met minder meer kunt bereiken.

mijn verhaal

 

Meer inspiratie?