Nieuwste blog

Hoe je van offline bedrijf naar online bedrijf groeit

08-02-2024 | door: Patricia van Kester
Lees hier hoe je stapsgewijs de switch maakt van offline naar online ondernemen, zonder overweldigd te raken.
08-09-2023 | door: Patricia van Kester

klanten in het zonnetje: Karlijn Verkoelen

"Het interessante is dat ik, voordat ik bij jou kwam, eigenlijk dacht dat ik vooral mijn workload over de schutting wilde gooien. Het was gewoon too much qua werk. Maar toen zag ik dat mijn bedrijf iets anders nodig had." En wat dat was lees je in dit interview met Karlijn Verkoelen.
01-06-2023 | door: Patricia van Kester

Je doelen behalen? Bereid je maand voor.

Een goed begin is het halve werk. En voorbereiding is 90% van het succes. Alles valt of staat met een goede voorbereiding. Tijd en aandacht besteden aan een nieuwe maand levert je uiteindelijk tijd en meer resultaat op. Hoe ik dat zie lees je in dit blog.
evalueren reflecteren online business manager patries
03-04-2023 | door: Patricia van Kester

Waarom evalueren als ondernemer een must is

Wanneer je wilt groeien met je business op een manier die bij jou en je leven past, dan is regelmatig evalueren en reflecteren een must. Het is dan ook een van mijn meest winstgevende routines. Wat regelmatig terugblikken voor jou en jouw bedrijf kan betekenen en hoe je dit doet lees je in dit blog.
business manager patricia
20-03-2023 | door: Patricia van Kester

Business Manager of VA? Welke vorm van ondersteuning heb je nodig?

Ondersteuning of support voor ondernemers is er in overvloed. Een VA, virtual professional, business support, OBM, business manager. Wat helpt jou nou precies verder? Lees dit blog om deze vraag te verhelderen.
bedrijf opschonen patries.nl
20-02-2023 | door: Patricia van Kester

Geef je bedrijf een voorjaarsbeurt en maak ruimte voor groei

Ga mee in de vernieuwende energie van het voorjaar en geef je bedrijf een voorjaarsbeurt. Schoon op en maak ruimte in je dag en in je hoofd. Zodat de ideeën en plannen die in de winter zijn ontstaan zich verder kunnen ontwikkelen. En het kan je zomaar kosten besparen en energie, focus en tijd opleveren.
business manager patries.nl
08-12-2022 | door: Patricia van Kester

Overwhelmed. Wat te doen?

Wat te doen als je overwhelmed bent. Een bijna niet te beschrijven gevoel van onrust, zwaarte, wiebelig. In het Nederlands overweldigd, maar dat dekt de lading toch niet helemaal.
online business manager patricia
14-09-2022 | door: Patricia van Kester

Uitbesteden is niet de oplossing als je overloopt

Blijf ik het zelf doen of ga ik uitbesteden? De denkwijze ‘ik heb te veel op mijn bordje liggen, dus ik schakel hulp in’ is een hele logische. Maar het is niet altijd het juiste om te doen. Wat dat wel is lees je in dit blog.
personal business manager patricia
17-03-2022 | door: Patricia van Kester

Hoe je meer grip op je tijd krijgt

Nog even een appje sturen of een mail beantwoorden. Gaat het nog regenen? Oh een reactie op Insta. Leuk, even kijken. Je telefoon is een grote afleider. Gelukkig is daar een oplossing voor: digitaal minimalisme.
projectmanagement business manager
25-01-2022 | door: Patricia van Kester

Eindelijk taken afmaken en minder stress ervaren? Ga singletasken

Als een malle ren je door je huis en ook tijdens het werk doe je weleens meerdere dingen tegelijkertijd. Multitasken, ook al weet je dat het niet bijdraagt aan je productiviteit, toch ben je als vrouw en moeder vaak geneigd om het te doen. Na het lezen van dit blog behoort dat nu echt tot het verleden.
minimalisme in bedrijf patricia
21-10-2021 | door: Patricia van Kester

Hoe minimalisme rust brengt binnen je bedrijf

Rust, welke ondernemer met kinderen verlangt daar niet naar? Voor mij is minimalisme de manier om mijn bedrijf en daarmee mijn leven makkelijker te maken. Hoe, lees je in dit blog.
taken batchen als ondernemer
30-11-2020 | door: Patricia van Kester

Bingewatch je taken en bespaar tijd

Daar zit je dan, een beetje onvoldaan te zijn. 's Avonds op de bank je favo serie te bingewatchen. Weer niet kunnen doen wat je graag wilde doen vandaag... Lees hoe je meer voor elkaar krijgt in een dag.
aandachtsmanagement PAtries
21-09-2020 | door: Patricia van Kester

Dit is de reden waarom het jou niet lukt om productief te zijn

De ultieme oplossing om meer te bereiken in minder tijd is niet timemanagement. Er is een veel betere manier om meer rendement uit jouw dag te halen. In dit blog vertel ik hoe je dit kunt doen.
08-06-2020 | door: Patricia van Kester

Hoe je meer tijd krijgt

Zoveel te doen en zo weinig tijd. Vraag jij je ook regelmatig af waar je de tijd vandaan moet halen?
prioriteiten stellen door patries
22-05-2020 | door: Patricia van Kester

Tijd besparen met de Eisenhower matrix

Druk, druk, druk. Kom jij elke dag tijd tekort? En heb je moeite met het stellen van prioriteiten? Gebruik de Eisenhower matrix.
business manager den haag
22-05-2020 | door: Patricia van Kester

Braindump: de oplossing voor een vol hoofd

Voel jij je onrustig en heb je een vol hoofd? Doe je dingen met minder aandacht omdat je steeds in gedachten bent? Probeer de braindump om jouw hoofd te legen.
het nut van opruimen PAtries
13-01-2020 | door: Patricia van Kester

Het nut van een opgeruimde werkplek

Weet jij wat de impact van jouw werkplek is op jouw functioneren? Waar je ook werkt, het is een must om jouw werkplek geordend te houden. Waarom lees je in dit blog.
ondersteuning voor ondernemers Patries

Blog

Mijn naam is Patricia van Kester, maar je mag ook Patries zeggen.

Ik ben Business Manager voor bevlogen ondernemers waarbij hun bedrijf hun boven het hoofd groeit. In mijn blog deel ik mijn inzichten en ervaringen met online ondernemen en geef ik je tools om meer rust, eenvoud en overzicht te creëren.

 

Meer inspiratie?