werk met mij

“Een van de grote voordelen van onze samenwerking vind ik dat het echt een totaalpakket is van de grote lijnen tot aan de kleinste details. Alles zit erin; van strategie, sparren, meedenken en meekijken, tot operationeel.”

kennismaken

Samenwerken met mij als business manager

Samen verder bouwen aan jouw bedrijf. Je groei vormgeven en stroomlijnen op een manier die past bij jou en binnen jouw leven, zodat het runnen van je bedrijf lichter voelt. En er meer rust en ruimte ontstaat. Dit vormt de essentie van mijn samenwerkingen.

Strategisch, praktisch en concreet denk ik met je mee en ik ondersteun je op alle levels. Waar nodig en passend realiseer ik de ideeën die gaandeweg ontstaan.

Duurzaam groeien is waar ik voor ga, zodat je ook voor de lange termijn geholpen bent. En ik kies voor de kracht van eenvoud om alles overzichtelijk te houden.

Mijn werkwijze is heel persoonlijk en maatwerk. Omdat ik zeer betrokken ben bij mijn klanten heb ik beperkt ruimte voor samenwerkingen. Zo kan ik je mijn volledige aandacht geven.

1:1 Samenwerking

Tijdens de 1:1 samenwerking ben ik de versterkende schakel die de achterkant van jouw bedrijf, jouw (eventuele) team en jouw groeiproces helpt te verstevigen. Strategisch, praktisch en concreet.

Samen stroomlijnen we jouw bedrijf door eerst terug naar de basis te gaan en vanuit daar optimalisaties door te voeren waarbij ik je ook kan helpen met de implementatie. Zodat:

 • Er ruimte ontstaat voor verdere groei.
 • Je sneller stappen zet op een lichte manier.
 • Je meer vrijheid ervaart.
 • Je eindelijk eens echt vrij bent in je avonduren/ het weekend/ tijdens vakanties.
 • De workload drastisch omlaag gaat.
 • Je onderneemt in lijn met je business purpose.
 • En je de rol van CEO echt kunt pakken.

lees meer over de 1:1 samenwerking

1:1 Sessie

Een eenmalige sessie waarin we samen in jouw bedrijf duiken en een bepaald vraagstuk oppakken, omdat je behoefte hebt aan helderheid of meer structuur.

Denk aan:

 • het vernieuwen van jouw visie.
 • wat heb je echt nodig in de groei van je bedrijf.
 • je doelen scherp en de stappen om daar te komen concreet en behapbaar.
 • wat de juiste tools en systemen voor jou zijn.
 • welke taken je mag loslaten, automatiseren of delegeren.

Hieruit volgt een actieplan waarmee jij en/ of je (eventuele) team zelfstandig verder kunt of ik help je er aanvullend bij. Zeer geschikt om te ervaren hoe het is om met mij samen te werken en als startpunt voor een 1:1 samenwerking.

lees meer over de 1:1 sessie

Projectmanagement

Samen zorgen we ervoor dat jouw project of idee gerealiseerd wordt. Ik denk strategisch en operationeel met je mee en verzorg de (technische) uitvoering.

Voorbeelden van gerealiseerde projecten:

 • Een online aanbod neerzetten
 • Starten met adverteren om meer leads te genereren
 • De onboarding van je klanten automatiseren
 • Een challenge of starten met masterclasses
 • Verbeteren en efficiënter maken van klantcommunicatie

 Voor een bepaalde afgesproken termijn en zeer geschikt voor projecten waarbij kennis en ervaring met systemen en tools nodig is.

lees meer over projectmanagement

Ervaringen

 • Toen ik Patricia ontdekte had ik eindelijk echt meer rust. Patricia is voor mij de ideale combinatie van met jou meebewegen, maar ook kaders geven vanuit haar eigen ervaring en kennis. Ze is een kei met systemen en maakt prachtige lay-outs. Ik voel bij haar een warmte voor mij als persoon ook al zijn we heel verschillend. Zij blinkt uit daar waar ik van nature vastloop. Ik vertrouw haar volledig, als mens en als business manager.

  Onyema Onwuka – Gelukexpert
 • Als je met je bedrijf next level wil is Patricia dé uitgelezen persoon om mee samen te werken. Ze heeft inzicht hoe je op een effectieve manier meer impact met je bedrijf/praktijk kunt maken.

  Miranda van Steekelenburg
 • Patricia brengt orde in de chaos. Omdat ik overwhelmed was ben ik met haar gaan samenwerken. Ik zie nu duidelijk waarin winst te behalen valt qua structuur en workflow – ook ben ik meer aan het leren over mijn eigen prioriteiten stellen wat wel en niet belangrijk is in mijn bedrijf. En ik voel daarin ook zeker dat mijn gezin de hoogste prioriteit mag hebben – daar ontstaat nu ook meer ruimte voor. Wat ik prettig vind is dat ze ook moeder is en begrijpt in welke fase moeders met kinderen en een eigen bedrijf zich bevinden.

  Kiri Pruntel – Oh baby photography
 • Je brengt ruimte op de weg waar ik bergen werk zie en haalt het resultaat dichterbij. Superfijne samenwerking!

  Arianne van den Berg – Drogisterij Mevrouw Ooievaar
 • Voordat we met Patricia samenwerkten hopten wij als twee creatieve mensen van het ene idee naar het andere idee. Patricia helpt ons bij het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten. Hierdoor hebben wij een stevigere focus in ons bedrijf gekregen, waardoor we ook betere resultaten halen. We ervaren nu meer overzicht doordat ze orde heeft aangebracht.

  Lotte Bode – Mom Inc.
 • Patricia brengt ons rust en focus en ze ontlast ons door taken over te nemen. De combi van praktische ondersteuning en strategisch advies en meedenken was dan ook de reden om samen te gaan werken. We zijn nu een jaar verder en dit is ook precies zoals ik het ervaar: praktisch, betrokken, initiatiefrijk, op verschillende niveaus meedenken en ondersteunen.

  Sanne Nout – Mom Inc.
 • Sinds de start van onze samenwerking ervaar ik veel meer rust en overzicht. Patricia geeft mij het vertrouwen om de taken waar ik zelf maar niet aan toe kom uit handen te geven, omdat ik bij haar zeker weet dat het perfect wordt afgeleverd. Ze heeft een fijne energie om mee samen te werken. Ik bleef zelf in charge en Patricia dacht met mij mee en zag nieuwe mogelijkheden.

  Loes Rikkers – ARCH opleidingen
 • Patries in het kort: Zorgvuldig, De diepte in, Precies en Boordevol Ideeën! Ik beveel haar van harte aan.

  Anne van den Heuvel – kunstenaar, galerie KLEURRAAK