1 op 1 samenwerking

business management + support + uitvoerende ondersteuning

Ik help jou, groeiende ondernemer, naar meer rust in je agenda en ruimte in je hoofd. Meer aandacht voor dat wat écht belangrijk voor jou is. Business & Privé.

Waardoor je weer datgene kunt doen aan de voorkant van je bedrijf waar je zo waanzinnig goed in bent en waar je voldoening uit haalt.

Omdat je weet dat de achterkant van je bedrijf bij mij in goede handen is.

kennismaken

business manager patries.nl

Alsof je in een hogesnelheidstrein zit onderweg naar jouw bestemming. Niet voor een paar uur, nee al tijden.

Je business loopt goed en is groeiende. Dat is te zien aan jouw agenda. Klanten en werk heb je meer dan voldoende. Overzicht en rust om verder te bouwen aan je bedrijf nog niet.

 

 • Je hebt zoveel ideeën om jouw klanten verder te helpen, alleen aan het uitwerken ervan kom je niet toe.
 • Je merkt dat je er klaar mee bent om steeds brandjes te moeten blussen, zelf dingen uit te moeten zoeken in de avonduren of op je vrije (zater)dag.
 • De huidige inrichting van je bedrijf remt jou in je groei.
 • Je hoofd zit overvol en er blijven maar gedachtes en ideeën oppoppen.
 • Je vindt het lastig om knopen door te hakken omdat je alle opties niet kunt overzien.
 • Het voelt alsof je bedrijf als houtje touwtje in elkaar zit.
 • Regelmatig wordt je overvallen door een gevoel van overwhelm.
 • Je hebt ervaring met een team, maar het brengt je nog niet wat je had gehoopt.
 • Je betrapt jezelf erop dat je vaak in gedachten bij je business zit als je met je kinderen aan het spelen bent, samen bent met je partner of bij vriendinnen bent.

Je weet dat het veel simpeler kan

Je ziet dat er iets moet veranderen. Je wilt uit die vicieuze cirkel waarin je nu zit.
En je overweegt het al langer, maar nu is het tijd voor de volgende professionaliseringsslag.

Wat duidelijk is, is dat je het anders wilt en je weet ook dat het simpeler kan. Je verlangt naar meer overzicht en rust in je hoofd en je agenda. Je wilt de ruimte hebben om je leven te leven in plaats van geleefd te worden, zodat je wél met je volledige aandacht bij je lievelingsmensen kunt zijn.

En tegelijkertijd droom je van nog meer impact maken en verdere groei.

Wat je dan kunt doen…

De opties:

Je blijft in die hogesnelheidstrein zitten, maar als je doet wat je deed…. Juist

Of je gaat terug naar de basis van je bedrijf om deze te verstevigen, zodat je gedragen wordt en je vanuit rust en overzicht door kunt pakken op groei.

Waar jij mee geholpen bent is het versterken van jouw business fundament

Je zit nu middenin je bedrijf. Daardoor ben je meer aan het managen dan aan het ondernemen.

Voordat je nog meer tijd, geld en energie gaat investeren in tools, trainingen of uitbesteden adviseer ik je om juist terug naar de basis te gaan. Want daar, aan de achterkant van je bedrijf, zit de grootste potentie voor groei.

Als de achterkant van je bedrijf namelijk niet met jou meegroeit dan kom je op een gegeven moment op een punt waarop je het overzicht kwijtraakt en alles niet goed meer kunt overzien. Resultaat: chaos all over en veel gedoe.

Je wordt geremd in je groei terwijl je het gevoel hebt keihard te rennen.

Wanneer je van een afstand bewust naar jouw bedrijf gaat kijken, zie je waar het niet meer stroomt. Waar je energie, tijd, geld lekt. Wat voor jou de ware afleiders zijn en waar het eenvoudiger kan.

Door vervolgens je bedrijf op die punten te stroomlijnen en het fundament daarmee te verstevigen speel je jezelf vrij en kun je je tijd en energie inzetten voor dingen die alleen jij kunt doen om je business verder te laten groeien. Er komt weer ruimte om echt te gaan ondernemen, vanuit rust en overzicht.

 

businessmanager patricia

“Ik help je met het vereenvoudigen van je business, zodat je niet door blijft hollen, maar vanuit aandacht en rust weer keuzes maakt. Om daarna vanuit een stevige basis meer impact te maken met je business en volop te genieten van het leven.”

business management patricia van kester

Groeien op een duurzame manier

De basis verstevigen doen we samen, in een 1 op 1 samenwerking. In mijn ogen is een optimale samenwerking een duurzame samenwerking afgestemd op jou als ondernemer. Ondersteuning waar jij voor de lange termijn mee geholpen bent. Oplossingen die structureel meer tijd en energie opleveren. En daardoor enorm kostenbesparend werken.

Want quick fixes klinken mooi, maar ze helpen jou niet echt verder. Het is een dure kortetermijnoplossing. Als een brandje dat even is geblust, maar al snel weer oplaait.

Het fundament waar we samen aan gaan werken neem je steeds weer met je mee. Je kunt er keer op keer op terugvallen. In welke fase je ook zit.

Het is een bewuste manier om te groeien, want less is more is mijn uitgangspunt. Ga je terug naar de basis, dan wordt helder wat de essentiële dingen zijn waarmee je het verschil maakt. En wat ruis is en dus geëlimineerd mag worden.

Je gaat weer zien wat echt belangrijk is voor jou en maakt keuzes vanuit rust en overzicht.

Je gaat je vrijer voelen en je business runnen op een manier die bij jou en jouw leven past.

En dat ga je merken in je weken, je dagen, in je hoofd. Business en privé.

plan een gesprek

of lees hier meer over business management en mijn visie op ondersteuning

minder chaos meer overzicht
minder afleiding meer focus
minder tijdverspilling meer resultaat
minder onrust meer grip

Jouw personal Business Manager

Dat je niet warm wordt van optimaliseren weet ik, net als de termen vereenvoudigen, structuur, planning. Veel liever bedenk jij nieuwe acties en ben je aan het creëren. Juist daarom is het belangrijk om de voorwaarden te scheppen zodat je dit ook daadwerkelijk kunt gaan doen.

Daarom ben ik, Patricia van Kester, er om jou hierbij te helpen, want dit is waar mijn hart een sprongetje van maakt.

In business management komt mijn kennis en ervaring in marketing & communicatie (15+), project management (12+), online ondernemen (4+) en mijn organizing skills samen.

Dit zet ik in om jou te helpen met het managen van je bedrijf zodat jij weer jouw rol als ondernemer kunt pakken en je daarnaast ruimte hebt voor de dingen die belangrijk voor jou zijn.

mijn verhaal

business ondersteuning

Ervaringen

 • Toen ik Patricia ontdekte had ik eindelijk echt meer rust. Patricia is voor mij de ideale combinatie van met jou meebewegen, maar ook kaders geven vanuit haar eigen ervaring en kennis. Ze is een kei met systemen en maakt prachtige lay-outs. Ik voel bij haar een warmte voor mij als persoon ook al zijn we heel verschillend. Zij blinkt uit daar waar ik van nature vastloop. Ik vertrouw haar volledig, als mens en als business manager.

  Onyema Onwuka – Gelukexpert
 • Als je met je bedrijf next level wil is Patricia dé uitgelezen persoon om mee samen te werken. Ze heeft inzicht hoe je op een effectieve manier meer impact met je bedrijf/praktijk kunt maken.

  Miranda van Steekelenburg
 • Patricia brengt orde in de chaos. Omdat ik overwhelmed was ben ik met haar gaan samenwerken. Ik zie nu duidelijk waarin winst te behalen valt qua structuur en workflow – ook ben ik meer aan het leren over mijn eigen prioriteiten stellen wat wel en niet belangrijk is in mijn bedrijf. En ik voel daarin ook zeker dat mijn gezin de hoogste prioriteit mag hebben – daar ontstaat nu ook meer ruimte voor. Wat ik prettig vind is dat ze ook moeder is en begrijpt in welke fase moeders met kinderen en een eigen bedrijf zich bevinden.

  Kiri Pruntel – Oh baby photography
 • Je brengt ruimte op de weg waar ik bergen werk zie en haalt het resultaat dichterbij. Superfijne samenwerking!

  Arianne van den Berg – Drogisterij Mevrouw Ooievaar
 • Voordat we met Patricia samenwerkten hopten wij als twee creatieve mensen van het ene idee naar het andere idee. Patricia helpt ons bij het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten. Hierdoor hebben wij een stevigere focus in ons bedrijf gekregen, waardoor we ook betere resultaten halen. We ervaren nu meer overzicht doordat ze orde heeft aangebracht.

  Lotte Bode – Mom Inc.
 • Patricia brengt ons rust en focus en ze ontlast ons door taken over te nemen. De combi van praktische ondersteuning en strategisch advies en meedenken was dan ook de reden om samen te gaan werken. We zijn nu een jaar verder en dit is ook precies zoals ik het ervaar: praktisch, betrokken, initiatiefrijk, op verschillende niveaus meedenken en ondersteunen.

  Sanne Nout – Mom Inc.
 • Sinds de start van onze samenwerking ervaar ik veel meer rust en overzicht. Patricia geeft mij het vertrouwen om de taken waar ik zelf maar niet aan toe kom uit handen te geven, omdat ik bij haar zeker weet dat het perfect wordt afgeleverd. Ze heeft een fijne energie om mee samen te werken. Ik bleef zelf in charge en Patricia dacht met mij mee en zag nieuwe mogelijkheden.

  Loes Rikkers – ARCH opleidingen
 • Patries in het kort: Zorgvuldig, De diepte in, Precies en Boordevol Ideeën! Ik beveel haar van harte aan.

  Anne van den Heuvel – kunstenaar, galerie KLEURRAAK

Hoe ziet een samenwerking eruit?

Ieder bedrijf is uniek. Geen ondernemer is hetzelfde of loopt tegen dezelfde uitdagingen aan. Daarom pas ik de samenwerking aan op wat jij persoonlijk nodig hebt voor meer rust, focus en overzicht.

Eerst inventariseer ik waar jij nu staat met je business en wat jou verder helpt. Dat doe ik tijdens een gratis kennismakingsgesprek, waarin ik dus ook de tijd neem om jou te leren kennen. Is er een match, dan ontvang je een persoonlijk voorstel op maat.

In onze 1:1 samenwerking sta ik naast jou. Ik luister aandachtig en zie je. Hoor wat jij nodig hebt om het gestelde doel te behalen.

Ik beweeg met jou mee, zoom uit en weer in. Zo leer ik jou en je bedrijf door en door kennen en kan ik jou goed ondersteunen.

De volgende onderwerpen komen mogelijk aan bod:

 • Werkprocessen optimaliseren
 • Werkwijze
 • Beschrijving werkprocessen (de SOP)
 • De juiste tools en systemen
 • To-do lijst minimaliseren
 • Prioriteiten stellen
 • Jaarplan/kwartaalplan/maandplan
 • Energiemanagement
 • Planning
 • Evalueren en reflecteren

Praktisch houdt dit het volgende in:

 • 1-1 samenwerking van minimaal 6 maanden.
 • We starten met een kickoff van 2 uur. Een nulmeting waarin we inventariseren waar je nu staat met je bedrijf en waar je naartoe wilt gaan. We nemen jouw bedrijf onder de loep om te ontdekken waar de grootste kansen liggen voor optimalisatie.
 • Het resultaat van de sessie is een praktisch plan/dashboard. Een overzichtelijk kader om vanuit te werken, compleet met actiepunten.
 • Daarna volgt een vast overlegritme waarin we de voortgang bespreken en ik je scherp houd, zodat je aandacht gericht blijft op het gestelde doel. We sparren, zoomen uit en zoomen in.
 • Tussentijds ben ik bereikbaar voor vragen, advies of feedback.
 • Wanneer tijdens onze samenwerking acties naar voren komen die je graag wilt uitbesteden en die in lijn liggen met wat ik voor jou kan betekenen, dan kan ik je ook daarin ondersteunen. Denk aan: automations bouwen of optimaliseren, systemen (her)inrichten, onboarding en offboarding, mailbox organiseren.
 • De investering is vanaf € 700,- per maand (excl. BTW).

Ben je klaar om samen met mij de rust en focus terug te pakken in de groei van je bedrijf, zodat je op een overzichtelijke manier meer impact kunt maken?

ja, dit wil ik