Reviews

Natuurlijk kan ik je van alles vertellen over mijn samenwerkingen, op welke manier dat mogelijk is, wat we samen oppakken en wat het je oplevert. Mijn klanten kunnen jou dat veel beter vertellen, want zij hebben het al ervaren. Hier volgt een greep uit de reviews die ik heb mogen ontvangen:

Waarom Karlijn Verkoelen met mij is gaan samenwerken

“Mijn achterkant paste niet meer bij de voorkant en dat moest op één lijn gaan komen. Want ook energetisch klopt het anders niet meer en gaat dat voor stagnatie aan de voorkant zorgen.

Dus ik voelde ik heb hulp nodig van iemand die met mij kan sparren, die ook strategisch met me mee kan kijken en vervolgens ook heel operationeel met me mee kan denken.”

Dit is een gedeelte van een interview. Lees hier het complete interview met vragen als ‘wat de samenwerking voor haar betekent heeft, welke stappen we gezet hebben en aan wie ze een samenwerking aanraadt’.

Wat onze samenwerking haar heeft gebracht

“Er is veel meer rust gekomen en structuur. Die rust heeft op alle fronten door gewerkt. Zo heb ik bijvoorbeeld echt mega veel opgeruimd. Er is veel meer volwassenheid. In mijn bedrijf en in mijn leven, in mijn moederschap, in mijn huishouden. Het werkt echt op alles door.

Ik zie het nu alsof er een aantal raketten zo klaar staan en om te vuren. Achter de schermen klopt het. Het is nu ook klaar om op te schalen, om door te ontwikkelen.”

“Toen ik Patricia ontdekte had ik eindelijk echt meer rust. Patricia is voor mij de ideale combinatie van met jou meebewegen maar ook kaders geven vanuit haar eigen ervaring en kennis. Ze is een kei met systemen.”

“Strak, leiderschap en dienstbaar en creatief. Ik voel bij haar een warmte voor mij als persoon ook al zijn we heel verschillend. Zij blinkt uit daar waar ik van nature vastloop. Ik vertrouw haar volledig, als mens en als business manager. Ze heeft overzicht, is doelgericht, kan goed luisteren en stelt de juiste vragen.”

Onyema Onwuka – Gelukexpert

“Patricia brengt orde in de chaos. Omdat ik overwhelmed was ben ik met haar gaan samenwerken. Ik zie nu duidelijk waarin winst te behalen valt qua structuur en workflow.”

“Ook ben ik meer aan het leren over mijn eigen prioriteiten stellen wat wel en niet belangrijk is in mijn bedrijf. En ik voel daarin ook zeker dat mijn gezin de hoogste prioriteit mag hebben – daar ontstaat nu ook meer ruimte voor. Wat ik prettig vind is dat ze ook moeder is en begrijpt in welke fase moeders met kinderen en een eigen bedrijf zich bevinden.”

Kiri Pruntel – Oh Baby Photography

“Omdat mijn praktijk wilde professionaliseren ben ik met Patricia gaan samenwerken. De rust die ze uitstraalt is heel fijn. Ze heeft het beste uit mij naar boven gehaald. Zonder haar hulp zou ik de opzet van mijn nieuwe aanbod niet bedacht hebben. Ze heeft mij op een comfortabele manier mij uit mijn comfortzone gehaald.”

“Patricia geeft mij de ruimte om alles op mijn tempo te doen, waardoor ik uiteindelijk zonder stress de taken toch vaak op tijd af had.

Als je met je bedrijf next level wil is Patricia dé uitgelezen persoon om mee samen te werken. Ze heeft inzicht hoe je op een effectieve manier meer impact met je bedrijf/praktijk kunt maken.”

Miranda van Steekelenburg – praktijk voor VoetreflexPlus

” Via via heb ik Patries leren kennen en het voelde meteen enorm vertrouwd. Naast een persoonlijke fijne klik vult ze me aan op zaken waar ik op vastloop. Ze geeft rust, ruimte en focus en hielp me prioriteiten stellen in een 1-op-1 sessie. Je hoeft het niet alleen te doen. Iemand die je helpt groeien en je steunt is goud waard. Dankjewel!”

Kim Meijer – Female Impact

“Tijdens de start van onze samenwerking gaf Patricia mij meteen vertrouwen en ik heb onze samenwerking als zeer kundig ervaren. Het heeft mij een beter inzicht in mijn business opgeleverd. Ze denkt echt goed mee.

Als je graag een helicopterview wil van wat wel en niet mogelijk is dan raad ik Patries van harte aan.”

Muriel van Dinteren – Authority Voice & Performance Coach

“Patricia geeft helderheid in mijn weekplanning en behoudt de rust en het overzicht. Zij ziet de hoofdlijnen en geeft het aan als sommige taken later of anders kunnen. Ik heb nu meer inzicht hoe ik efficienter kan werken incl. tools en praktische tips.

De samenwerking heb ik als heel helder, overzichtelijk en prettig ervaren. En de rust die Patricia uitstraalt waardeerde ik enorm.”

Marloes Mosterd – Marloes Kindercoaching

“Patries heeft mij geholpen met het neerzetten van een online summit. Hierin heeft ze mij ook geholpen aan meer richting en duidelijkheid. Ze denkt echt met je mee.

Ik heb Patries ervaren als heel betrokken, warm, integer en eerlijk. Super dank je wel voor al je steun en het er zijn.”

Carla van der Leeden – Flow Your Energy

“Patricia heeft ons enorm geholpen bij de opstart van ons bedrijf Mom Inc. Zowel in de uitvoering als op strategisch niveau denkt Patricia mee en heeft ze een waardevolle bijdrage geleverd. We werken nu veel doelmatiger en gestructureerder waardoor ons bedrijf serieus van de grond is gekomen. We wensen iedereen een Patries toe!”

Sanne Nout – Mom Inc.

“Door de professionele begeleiding van Patricia is mijn bedrijf Mom Inc. gegroeid. Ze heeft structuur aangebracht waardoor er meer tijd overbleef voor de onderdelen waar ikzelf energie van krijg en die Mom Inc. deden groeien. Patricia luistert goed en weet je op de juiste momenten bij de les te houden.”

Lotte Bode – Mom Inc.

En tenslotte, aan wie Karlijn Verkoelen een samenwerking met mij aanraadt

“Ik raad een samenwerking met jou aan voor ondernemers die het gevoel hebben dat hun jasje begint te knellen doordat ze gegroeid zijn en niet weten hoe verder. Of de ondernemer die voelt: Ik loop over. Ik kan het niet meer dragen en het moet anders georganiseerd worden. Slimmer.

En die er dan daarnaast ook enorm bij gebaat is dat er strategisch meegekeken wordt, waardoor je snellere, slimmere stappen kunt zetten, maar ook stappen die bij jou passen.

Dus voor de ondernemer die op het punt staat om door te groeien. Om van het ene level naar het volgende level te gaan. Daar heb je ook iets praktisch voor nodig, want je bedrijf moet technisch meegroeien en daar heb je gewoon expertise voor nodig.”

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen met het groeien van je business? Plan een vrijblijvend gesprek met mij en dan inventariseren we waar jij nu staat met je business en wat jou verder helpt. Is er een match, dan ontvang je een persoonlijk voorstel op maat. Want iedere ondernemer en ieder bedrijf is uniek.

boek een plekje in mijn agenda