1 op 1 sessie

Ontdek in 1 sessie wat je écht nodig hebt om door te kunnen pakken op de groei in je business, op een manier die bij jou past. Hoe je dat vervolgens kunt realiseren en je meer tijd en ruimte creëert.

online business manager patries

Je bedrijf loopt goed, maar nog niet vloeiend. Je bent overdonderd door alle mogelijkheden die er zijn qua tools en systemen. Maar ook door de continue stroom aan ideeën in je hoofd. Je weet dat je bedrijf nog niet de geoliede machine is die je zou willen.

Steeds ben je het wiel opnieuw aan het uitvinden en er zijn nog te vaak brandjes om te blussen. Je doet eerlijk gezegd nog te veel zelf en denkt daarom aan een (extra) VA, maar ergens twijfel je of dit de oplossing is gezien jouw ervaringen.

Wat zou er voor jou mogelijk worden als je deze zaken helder krijgt. Als je meer overzicht en focus hebt en weet wat jouw volgende stap is om je bedrijf verder te laten groeien.

Zie je het voor je? Dan is mijn 1 op 1 sessie echt iets voor jou.

Tijdens deze online sessie richten we de aandacht op jou en je bedrijf. We zoomen in op jouw groei, waar je nu tegenaan loopt en waar je naartoe wilt. Ik geef je nieuwe inzichten en help je met het concretiseren van dingen en maak het behapbaar.

Samen bepalen we wat ruis is en geëlimineerd mag worden. En wat je kunt automatiseren en delegeren.

Na deze sessie heb jij helder wat je te doen staat. Want ik ga vervolgens aan de slag met alle input en verwerk dit voor je in een hands-on strategisch plan waar je zelf of jouw VA direct mee aan de slag kan. Of ik help jou hier aanvullend bij.

Geen quickfix, wel de start van een stevige basis om op verder te bouwen.

 

” Via via heb ik Patries leren kennen en het voelde meteen enorm vertrouwd. Naast een persoonlijke fijne klik vult ze me aan op zaken waar ik op vastloop. Ze geeft rust, ruimte en focus en hielp me prioriteiten stellen in een 1-op-1 sessie. Je hoeft het niet alleen te doen. Iemand die je helpt groeien en je steunt is goud waard. Dankjewel!”

-Kim Meijer, Female Impact

Lees hier hoe andere ondernemers een samenwerking met mij hebben ervaren

Waar je deze sessie voor kunt inzetten

Je mist een stevige business structuur en je weet niet hoe je hier meer overzicht in kunt krijgen. Wat zijn de mogelijkheden om een proces te stroomlijnen? Waar zit precies het knelpunt? En wat zijn nou eigenlijk de juiste taken om uit te besteden, als dat al nodig is.

Heb je echt een (extra) VA nodig of hoe kun je jouw team verstevigen?

Of je hebt een bepaald vraagstuk of project wat je maar niet van de grond krijgt en waar je een sparringpartner voor kunt gebruiken. Zoals een event, een boeklancering, je wilt een online summit of challenge organiseren, je aanbod aanpassen.

Ook is het een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij en mijn werkwijze. Als aanloop naar een 1 op 1 samenwerking.

 

ja, dit wil ik

Ervaringen

 • Toen ik Patricia ontdekte had ik eindelijk echt meer rust. Patricia is voor mij de ideale combinatie van met jou meebewegen, maar ook kaders geven vanuit haar eigen ervaring en kennis. Ze is een kei met systemen en maakt prachtige lay-outs. Ik voel bij haar een warmte voor mij als persoon ook al zijn we heel verschillend. Zij blinkt uit daar waar ik van nature vastloop. Ik vertrouw haar volledig, als mens en als business manager.

  Onyema Onwuka – Gelukexpert
 • Als je met je bedrijf next level wil is Patricia dé uitgelezen persoon om mee samen te werken. Ze heeft inzicht hoe je op een effectieve manier meer impact met je bedrijf/praktijk kunt maken.

  Miranda van Steekelenburg
 • Patricia brengt orde in de chaos. Omdat ik overwhelmed was ben ik met haar gaan samenwerken. Ik zie nu duidelijk waarin winst te behalen valt qua structuur en workflow – ook ben ik meer aan het leren over mijn eigen prioriteiten stellen wat wel en niet belangrijk is in mijn bedrijf. En ik voel daarin ook zeker dat mijn gezin de hoogste prioriteit mag hebben – daar ontstaat nu ook meer ruimte voor. Wat ik prettig vind is dat ze ook moeder is en begrijpt in welke fase moeders met kinderen en een eigen bedrijf zich bevinden.

  Kiri Pruntel – Oh baby photography
 • Je brengt ruimte op de weg waar ik bergen werk zie en haalt het resultaat dichterbij. Superfijne samenwerking!

  Arianne van den Berg – Drogisterij Mevrouw Ooievaar
 • Voordat we met Patricia samenwerkten hopten wij als twee creatieve mensen van het ene idee naar het andere idee. Patricia helpt ons bij het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten. Hierdoor hebben wij een stevigere focus in ons bedrijf gekregen, waardoor we ook betere resultaten halen. We ervaren nu meer overzicht doordat ze orde heeft aangebracht.

  Lotte Bode – Mom Inc.
 • Patricia brengt ons rust en focus en ze ontlast ons door taken over te nemen. De combi van praktische ondersteuning en strategisch advies en meedenken was dan ook de reden om samen te gaan werken. We zijn nu een jaar verder en dit is ook precies zoals ik het ervaar: praktisch, betrokken, initiatiefrijk, op verschillende niveaus meedenken en ondersteunen.

  Sanne Nout – Mom Inc.
 • Sinds de start van onze samenwerking ervaar ik veel meer rust en overzicht. Patricia geeft mij het vertrouwen om de taken waar ik zelf maar niet aan toe kom uit handen te geven, omdat ik bij haar zeker weet dat het perfect wordt afgeleverd. Ze heeft een fijne energie om mee samen te werken. Ik bleef zelf in charge en Patricia dacht met mij mee en zag nieuwe mogelijkheden.

  Loes Rikkers – ARCH opleidingen
 • Patries in het kort: Zorgvuldig, De diepte in, Precies en Boordevol Ideeën! Ik beveel haar van harte aan.

  Anne van den Heuvel – kunstenaar, galerie KLEURRAAK

Mijn naam is Patricia van Kester,
jouw personal business manager

Ik help bevlogen ondernemers aan meer overzicht en ruimte voor groei op een manier die bij ze past als persoon, bij hun bedrijf en de levensfase waar ze in zitten.

Ondernemen doe ik op mijn voorwaarden door terug naar de basis te gaan en ervoor te zorgen dat alles wat ik doe in lijn is met mijn essentie. Zo houd ik genoeg tijd en energie over om te genieten van mijn gezin en op avontuur te gaan met onze camper.

Op deze manier werk ik ook samen met mijn klanten, want daar zit de grootste potentie voor groei. Hierin neem ik mijn kennis en ervaring in marketing & communicatie (15+), project management (12+), online ondernemen (4+) en mijn organizing skills mee.

Mijn hobby’s zijn puzzelen ; ) Van structureren, organiseren, vereenvoudigen word ik namelijk erg blij. Ik zie snel wat de rode draad is in jouw verhaal, hoe alles met elkaar in verbinding staat en wat jou echt verder helpt in de groei van je bedrijf.

lees meer over mij

business manager sessie

Herken je dit:

 • Ben je nog te veel zelf aan het doen? Of levert de samenwerking met een VA nog niet op wat je had gehoopt?
 • Een vol hoofd door alle ideeën die steeds oppoppen?
 • Heb je al tijden een specifiek vraagstuk waar je zelf niet uit komt?
 • Heb je een project wat maar niet van de grond komt?
 • Ben je overwhelmd door alle to-do’s en weet je niet waar te beginnen?

 

En heb je behoefte aan:

 • Een frisse blik.
 • Een sparringpartner om een idee aan voor te leggen.
 • Het inrichten of versterken van jouw team.
 • Meer focus doordat je weet welke stappen je te zetten hebt.
 • Inzicht in wat je kunt elimineren, automatiseren of uitbesteden.

 

ja, dit wil ik

Concreet:

 • Een online sessie van max. 2,5 uur via Zoom.
 • Antwoorden op vragen waar jij al tijden mee rondloopt.
 • Een doordacht hands-on plan met heldere actiepunten.
 • Een week later een opvolgcall van 45 minuten om vragen te stellen die geheid omhoog komen na de sessie.
 • En je ontvangt de opname.
 • Investering: 447 euro (excl. btw)

Elke maand heb ik ruimte voor 2 sessies.

ik wil een sessie plannen