Projectmanagement

Samen zorgen we ervoor dat jouw project of idee gerealiseerd wordt.

Ik help je strategisch, operationeel en verzorg de online techniek.

projectmanagement technisch VA patries

Je hoeft het niet allemaal zelf te doen of te bedenken

Je bent grenzeloos ambitieus en naast je volle agenda heb je nog talloze ideeën die je graag in de wereld wilt zetten;

 • Een online aanbod neerzetten
 • Starten met adverteren om meer leads te genereren
 • De onboarding van je klanten automatiseren
 • Een event organiseren
 • Een challenge of starten met masterclasses

Projecten, wensen, ideeën, concepten die al tijden rond gaan door je hoofd. Je wilt er dolgraag mee aan de slag gaan, alleen ontbreekt het je aan de tijd en de ruimte om stappen te zetten. En vind je het lastig omdat je niet goed weet waar te beginnen en wat de juiste tools en systemen voor jou zijn.

Je hoeft het niet alleen te doen, dragen en bedenken. Het besluit om je te laten ondersteunen is jouw eerste stap naar de realisatie van je project.

Hoe fijn zou het zijn als je iemand naast je hebt staan die jouw ideeën vertaalt naar de praktijk en die jou vertelt wat de mogelijkheden zijn én deze voor je uitvoert.

laten we kennismaken

Jouw Personal Business Manager

Mijn naam is Patricia van Kester.

Als business manager ondersteun ik je voor afgekaderde projecten waarin ik strategisch en operationeel meedenk en de technische uitvoering verzorg. Zie mij als jouw sparringpartner, technisch VA+, projectmanager en accountability partner in één.

Ik sta naast jou als ondernemer en help je met het stroomlijnen van jouw groeiende bedrijf. Daarin kijk ik altijd hoe dingen eenvoudiger, sneller en daardoor makkelijker kunnen. Zodat jij ook voor de lange termijn geholpen bent.

Het is altijd mijn intentie om het beste te halen uit jou en je bedrijf en ik ga voor kwaliteit. Wanneer het gestelde doel bereikt is en je ruimte ervaart om door te groeien op een manier die voor jou werkt, dan is mijn missie geslaagd.

projectmanagement business manager
business manager patricia

Door mijn nieuwsgierige en leergierige aard heb ik allround kennis en ervaring op het gebied van marketing & communicatie en office support. Om je een indruk te geven, ik beheers onder andere de volgende systemen:

• E-mailmarketing: Active campaign/ Mailblue, Mailchimp
• Websites: WordPress, Squarespace, Jumdo, Wix, Shopify, Lightspeed, Leadpages
• Online leeromgevingen: Kajabi, Poppyz, Pluvo
• Vormgeving: Canva, Adobe Indesign en Photoshop
• Social media: Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest
• Webinarsystemen: Webinargeek, Zoom
• Koppelen van systemen: Zapier, IFTT
• Administratie/ betalingen: Moneybird, Mollie, Plug & Pay
• Sprout Studio (management systeem voor fotografen)
• Calendly
• Trello
• Google
• Dropbox

Ervaringen

 • Toen ik Patricia ontdekte had ik eindelijk echt meer rust. Patricia is voor mij de ideale combinatie van met jou meebewegen, maar ook kaders geven vanuit haar eigen ervaring en kennis. Ze is een kei met systemen en maakt prachtige lay-outs. Ik voel bij haar een warmte voor mij als persoon ook al zijn we heel verschillend. Zij blinkt uit daar waar ik van nature vastloop. Ik vertrouw haar volledig, als mens en als business manager.

  Onyema Onwuka – Gelukexpert
 • Als je met je bedrijf next level wil is Patricia dé uitgelezen persoon om mee samen te werken. Ze heeft inzicht hoe je op een effectieve manier meer impact met je bedrijf/praktijk kunt maken.

  Miranda van Steekelenburg
 • Patricia brengt orde in de chaos. Omdat ik overwhelmed was ben ik met haar gaan samenwerken. Ik zie nu duidelijk waarin winst te behalen valt qua structuur en workflow – ook ben ik meer aan het leren over mijn eigen prioriteiten stellen wat wel en niet belangrijk is in mijn bedrijf. En ik voel daarin ook zeker dat mijn gezin de hoogste prioriteit mag hebben – daar ontstaat nu ook meer ruimte voor. Wat ik prettig vind is dat ze ook moeder is en begrijpt in welke fase moeders met kinderen en een eigen bedrijf zich bevinden.

  Kiri Pruntel – Oh baby photography
 • Je brengt ruimte op de weg waar ik bergen werk zie en haalt het resultaat dichterbij. Superfijne samenwerking!

  Arianne van den Berg – Drogisterij Mevrouw Ooievaar
 • Voordat we met Patricia samenwerkten hopten wij als twee creatieve mensen van het ene idee naar het andere idee. Patricia helpt ons bij het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten. Hierdoor hebben wij een stevigere focus in ons bedrijf gekregen, waardoor we ook betere resultaten halen. We ervaren nu meer overzicht doordat ze orde heeft aangebracht.

  Lotte Bode – Mom Inc.
 • Patricia brengt ons rust en focus en ze ontlast ons door taken over te nemen. De combi van praktische ondersteuning en strategisch advies en meedenken was dan ook de reden om samen te gaan werken. We zijn nu een jaar verder en dit is ook precies zoals ik het ervaar: praktisch, betrokken, initiatiefrijk, op verschillende niveaus meedenken en ondersteunen.

  Sanne Nout – Mom Inc.
 • Sinds de start van onze samenwerking ervaar ik veel meer rust en overzicht. Patricia geeft mij het vertrouwen om de taken waar ik zelf maar niet aan toe kom uit handen te geven, omdat ik bij haar zeker weet dat het perfect wordt afgeleverd. Ze heeft een fijne energie om mee samen te werken. Ik bleef zelf in charge en Patricia dacht met mij mee en zag nieuwe mogelijkheden.

  Loes Rikkers – ARCH opleidingen
 • Patries in het kort: Zorgvuldig, De diepte in, Precies en Boordevol Ideeën! Ik beveel haar van harte aan.

  Anne van den Heuvel – kunstenaar, galerie KLEURRAAK

Hoe ziet een samenwerking eruit?

In one size fits all geloof ik niet. Daarom stem ik de werkwijze af op jou en op het project. Ik zorg voor een helder verloop van het project en werk daarom graag in fases. In grote lijnen komt het meestal neer op:

We starten met een online strategiesessie waarin we het project samen doorspreken; wat zijn de wensen, het doel, wat is er al aanwezig waar we op verder kunnen bouwen en wat is er nog nodig? Omdat ik steeds weer ervaar dat een gedegen voorbereiding voor rust zorgt en we sneller en tot een beter resultaat komen.

Dan volgt de fase van uitvoer. De acties die uit de online sessie naar voren zijn gekomen pakken we samen op. Via updates houden we elkaar op de hoogte van de voortgang en wanneer nodig komen we bij elkaar voor overleg of om te sparren.

En dan het moment waar we naartoe hebben gewerkt: de oplevering. Deze wordt vormgegeven afhankelijk van het type project; een lancering, livegang, het daadwerkelijke event. Ter afronding volgt er een eindsessie en eventueel een manual van hetgeen we hebben neergezet. Want ik vind het belangrijk dat je ook zelf verder kunt met de systemen en tools en dat je niet afhankelijk bent van anderen.

Ter indicatie: samenwerken is mogelijk vanaf 10 uur per maand met een uurtarief van 70 euro (excl. btw).

In een kennismakingsgesprek inventariseren we jouw wensen. Is er een match, dan ontvang je een persoonlijk voorstel op maat.

plan een kennismakingsgesprek