Blogs over
focus

Je doelen behalen? Bereid je maand voor.
01-06-2023 | door: Patricia van Kester
Een goed begin is het halve werk. En voorbereiding is 90% van het succes. Alles valt of staat met een goede voorbereiding. Tijd en aandacht besteden aan een nieuwe maand levert je uiteindelijk tijd en meer resultaat op. Hoe ik dat zie lees je in dit blog.
evalueren reflecteren online business manager patries
Waarom evalueren als ondernemer een must is
03-04-2023 | door: Patricia van Kester
Wanneer je wilt groeien met je business op een manier die bij jou en je leven past, dan is regelmatig evalueren en reflecteren een must. Het is dan ook een van mijn meest winstgevende routines. Wat regelmatig terugblikken voor jou en jouw bedrijf kan betekenen en hoe je dit doet lees je in dit blog.
business manager patricia
Business Manager of VA? Welke vorm van ondersteuning heb je nodig?
20-03-2023 | door: Patricia van Kester
Ondersteuning of support voor ondernemers is er in overvloed. Een VA, virtual professional, business support, OBM, business manager. Wat helpt jou nou precies verder? Lees dit blog om deze vraag te verhelderen.
bedrijf opschonen patries.nl
Geef je bedrijf een voorjaarsbeurt en maak ruimte voor groei
20-02-2023 | door: Patricia van Kester
Ga mee in de vernieuwende energie van het voorjaar en geef je bedrijf een voorjaarsbeurt. Schoon op en maak ruimte in je dag en in je hoofd. Zodat de idee├źn en plannen die in de winter zijn ontstaan zich verder kunnen ontwikkelen. En het kan je zomaar kosten besparen en energie, focus en tijd opleveren.
business manager patries.nl
Overwhelmed. Wat te doen?
08-12-2022 | door: Patricia van Kester
Wat te doen als je overwhelmed bent. Een bijna niet te beschrijven gevoel van onrust, zwaarte, wiebelig. In het Nederlands overweldigd, maar dat dekt de lading toch niet helemaal.
personal business manager patricia
Hoe je meer grip op je tijd krijgt
17-03-2022 | door: Patricia van Kester
Nog even een appje sturen of een mail beantwoorden. Gaat het nog regenen? Oh een reactie op Insta. Leuk, even kijken. Je telefoon is een grote afleider. Gelukkig is daar een oplossing voor: digitaal minimalisme.
taken batchen als ondernemer
Bingewatch je taken en bespaar tijd
30-11-2020 | door: Patricia van Kester
Daar zit je dan, een beetje onvoldaan te zijn. 's Avonds op de bank je favo serie te bingewatchen. Weer niet kunnen doen wat je graag wilde doen vandaag... Lees hoe je meer voor elkaar krijgt in een dag.
aandachtsmanagement PAtries
Dit is de reden waarom het jou niet lukt om productief te zijn
21-09-2020 | door: Patricia van Kester
De ultieme oplossing om meer te bereiken in minder tijd is niet timemanagement. Er is een veel betere manier om meer rendement uit jouw dag te halen. In dit blog vertel ik hoe je dit kunt doen.
Hoe je meer tijd krijgt
08-06-2020 | door: Patricia van Kester
Zoveel te doen en zo weinig tijd. Vraag jij je ook regelmatig af waar je de tijd vandaan moet halen?
prioriteiten stellen door patries
Tijd besparen met de Eisenhower matrix
22-05-2020 | door: Patricia van Kester
Druk, druk, druk. Kom jij elke dag tijd tekort? En heb je moeite met het stellen van prioriteiten? Gebruik de Eisenhower matrix.