Blogs over
reizen met kinderen

Mijn zoektocht naar een eeuwig vakantiegevoel
05-03-2020 | door: Patricia van Kester
Een eeuwig vakantiegevoel, is dat mogelijk? Ik onderzocht mijn vakantiegevoel en kwam tot een levensveranderende ontdekking.
vakantiestress PAtries
Hoe je wél kunt genieten tijdens de vakantie
30-07-2019 | door: Patricia van Kester
Alles is geregeld. De spullen zijn ingepakt en ingeladen. Het huis is op orde. De vakantie kan eindelijk beginnen. Laat het genieten nu maar beginnen.
5 tips voor een ontspannen vakantievoorbereiding
18-06-2019 | door: Patricia van Kester
De zomervakantie komt eraan. Heerlijk even niets moeten. Samen tijd doorbrengen, plezier maken, genieten van de zon en heerlijk eten. Of toch niet?
Wat onze reis mij heeft gebracht
14-05-2019 | door: Patricia van Kester
Soms is afstand nemen de enige mogelijkheid om weer helder te zien. Hoe moeilijk het ook is om dingen los te laten. Tot dat besef kwam ik toen we in het vliegtuig naar Singapore stapten...
Met z’n vieren de wereld ontdekken
06-05-2019 | door: Patricia van Kester
Gelukkig, energiek, trots en dankbaar voel ik mij na de reis die ik met mijn gezin heb gemaakt. Samen op avontuur. 6,5 week lang dag en nacht samen zijn. Het zorgde voor inspiratie en inzichten. Lees over het waarom en hoe.
Reizen met kinderen
10-01-2019 | door: Patricia van Kester
Op een warme zondagmiddag op het strand van 's-Gravenzande: "Mama, waar zijn de kamelen?" Lees hoe wij met onze dochters reizen, plus inspiratie om bij te houden waar jullie geweest zijn!
Hoe houd je het zomergevoel vast?
03-10-2018 | door: Patricia van Kester
De maand september is alweer voorbij. We genieten nog even van de laatste warme dagen voordat de herfst echt zijn intrede doet. Lukt het jou om het zomergevoel vast te houden? Of word je alweer geleefd door jouw agenda?