PAtries regelt

PAtries regelt voor ondernemers de meest uiteenlopende zaken. Als virtual assistant neem ik werkzaamheden over omdat de to-do lijst alsmaar langer wordt.

regel voor mij

Heb jij voldoende tijd om aan je core business te besteden? Of ben je vooral druk met het regelen van randvoorwaarden als de promotie van jouw bedrijf, administratie of uitzoekwerk? Lukt het jou om al jouw ideeën uit te voeren en de doelen die je gesteld hebt na te streven? En hoe zit het met de balans tussen werk en privé?

Stel nou dat je meer tijd en ruimte had om de dingen te doen die jij belangrijk vindt. Waar jij energie en voldoening van krijgt. Dat je genoeg tijd hebt voor jouw bedrijf en jouw privéleven. Klinkt goed toch?

Als Virtual Assistant help ik ambitieuze ondernemers door werk uit handen te nemen. Hierdoor ontstaat rust en ruimte waardoor de focus weer op de core business komt te liggen en het bedrijf verder kan groeien.

Als echte regeltante ben ik in mijn element als ik een to-do lijst kan afwerken. Ik ben punctueel en werk planmatig. Regelmatig verneem ik van mensen dat ze het erg waarderen dat ik zoveel rust uitstraal en voor structuur zorg. Ik begrijp dat het heel lastig is om werk uit handen te geven. Daarom hecht ik veel waarde aan open communicatie en eerlijkheid. Vertrouwen vormt de basis van een samenwerking met mij.

Ik voer uit of schakel iemand in uit mijn uitgebreide netwerk. Hoe dan ook, ik zorg ervoor dat de klus geklaard wordt.

 • relatiegeschenken

 • kaartjes voor een beurs

 • vliegtickets

 • een verhuizing

Ervaringen

 • Voor ons bedrijf La Louz wilden we een website laten maken die anders is dan anderen en een persoonlijke uitstraling heeft. We zijn bij Patricia terecht gekomen en zij heeft voor ons een ontzettend mooie website ontworpen. We hadden niet alleen keuze uit 2 ontwerpen, ze dacht ook mee met wat goed zou werken. In de ontwerpen heeft ze ons verhaal, onze visie en onze wensen goed naar voren laten komen. Ook heeft ze op de website direct een stuk van onze marketing gedaan. Aansluitend heeft zij een mooi visitekaartje ontworpen die perfect aansluit bij de website. Patricia werkt zorgvuldig, komt afspraken na en is een veelzijdig persoon.

  Milou
 • Patricia heeft de gave om orde te scheppen in chaos. Dankzij haar hulp heb ik alles weer op een rijtje staan en kan ik verder met werken aan mijn bedrijf i.p.v. in mijn bedrijf.

  Manon
 • Ik zat met mijn handen in het haar. Er zou een monteur langskomen, maar mijn man en ik konden beide niet thuis zijn i.v.m. werk. Gelukkig kon PAtries ons helpen. Ze heeft de monteur opgewacht en de afhandeling verzorgd. Erg blij met deze service.

  R. Zwinkels
 • Ik ben erg blij dat ik mij over het eerste kinderfeestje van mijn zoon niet druk hoef te maken. Ik heb momenteel genoeg ballen in de lucht te houden, fijn dat jij deze bal voor mij hoog houdt.

  Lesley
 • De begeleiding was een goede steun in de rug om orde op kantoor te krijgen

  Reinout
 • Patricia heeft het design ontworpen voor mijn website en mijn huisstijl. Ze heeft de kwaliteiten om het zo te maken dat het geheel echt bij mij past. Het is prettig om met Patricia samen te werken. Ze is doortastend, creatief en voelt goed aan wat ik mooi vind. Super blij met haar én mijn website en huisstijl!

  Miranda

van to-do naar ta-da

Graag kijk ik samen met jou wat ik voor je kan betekenen. Stuur jouw to-do lijst naar mij en ik neem contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Spreekt het je aan? Dan plannen we een kennismakingsgesprek waarin we verder bespreken wat jouw wensen en ambities zijn en hoe ik jou daarbij kan helpen.

afspraak maken

overige diensten

organiseert

jouw chaotische werkplek, overvolle mailbox en/of agenda, onoverzichtelijke (digitale) administratie...

ondersteunt

ondernemers achter de schermen door uitvoerende taken over te nemen zoals bijhouden website of social media accounts...

creëert

visuele uitingen zoals websites, visitekaartjes, uitnodigingen, social media content, presentaties...