PAtries organiseert

Als Professional Organizer organiseert PAtries het kantoor van ondernemers. Van werkplek tot de mailbox en (digitale) administratie. Van chaos naar orde en overzicht.

organiseer voor mij

Hoe ervaar jij jouw werkplek? Kun je er ongestoord en met volle focus werken? En hoe vol zit jouw mailbox? Lukt het om de administratie bij te houden?

Om productief te kunnen zijn en jouw doelen te kunnen behalen is een georganiseerde werkomgeving, een gestructureerde werkwijze en een goede planning noodzaak. Dit zorgt voor overzicht, rust en ruimte in jouw hoofd en jouw bedrijf. Voor mij vormt dit de basis voor een goede balans tussen werk en privé.

Heb je behoefte aan een overzichtelijke werkplek, meer structuur in jouw werkwijze of kun je tips gebruiken om jouw mailbox op te schonen? Als Professional Organizer kan ik jou nieuwe vaardigheden en systemen aanleren, waardoor jij weer grip krijgt op jouw spullen, (digitale) administratie, mailbox, tijd en/of taken.

organiseer voor mij

 • jouw chaotische werkplek

 • jouw overvolle mailbox

 • jouw administratie

 • jouw werkproces

Ervaringen

 • Voor ons bedrijf La Louz wilden we een website laten maken die anders is dan anderen en een persoonlijke uitstraling heeft. We zijn bij Patricia terecht gekomen en zij heeft voor ons een ontzettend mooie website ontworpen. We hadden niet alleen keuze uit 2 ontwerpen, ze dacht ook mee met wat goed zou werken. In de ontwerpen heeft ze ons verhaal, onze visie en onze wensen goed naar voren laten komen. Ook heeft ze op de website direct een stuk van onze marketing gedaan. Aansluitend heeft zij een mooi visitekaartje ontworpen die perfect aansluit bij de website. Patricia werkt zorgvuldig, komt afspraken na en is een veelzijdig persoon.

  Milou
 • Patricia heeft de gave om orde te scheppen in chaos. Dankzij haar hulp heb ik alles weer op een rijtje staan en kan ik verder met werken aan mijn bedrijf i.p.v. in mijn bedrijf.

  Manon
 • Ik zat met mijn handen in het haar. Er zou een monteur langskomen, maar mijn man en ik konden beide niet thuis zijn i.v.m. werk. Gelukkig kon PAtries ons helpen. Ze heeft de monteur opgewacht en de afhandeling verzorgd. Erg blij met deze service.

  R. Zwinkels
 • Ik ben erg blij dat ik mij over het eerste kinderfeestje van mijn zoon niet druk hoef te maken. Ik heb momenteel genoeg ballen in de lucht te houden, fijn dat jij deze bal voor mij hoog houdt.

  Lesley
 • De begeleiding was een goede steun in de rug om orde op kantoor te krijgen

  Reinout
 • Patricia heeft het design ontworpen voor mijn website en mijn huisstijl. Ze heeft de kwaliteiten om het zo te maken dat het geheel echt bij mij past. Het is prettig om met Patricia samen te werken. Ze is doortastend, creatief en voelt goed aan wat ik mooi vind. Super blij met haar én mijn website en huisstijl!

  Miranda

van to-do naar ta-da

Graag kijk ik samen met jou wat ik voor je kan betekenen. Stuur jouw to-do lijst naar mij en ik neem contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Spreekt het je aan? Dan plannen we een kennismakingsgesprek waarin we verder bespreken wat jouw wensen en ambities zijn en hoe ik jou daarbij kan helpen.

afspraak maken

overige diensten

regelt

secretariële zaken zoals relatiegeschenken, drukwerk, deelname aan een cursus, de entree voor een beurs...

ondersteunt

ondernemers achter de schermen door uitvoerende taken over te nemen zoals bijhouden website of social media accounts...

creëert

visuele uitingen zoals websites, visitekaartjes, uitnodigingen, social media content, presentaties...