PAtries ondersteunt

Achter de schermen ondersteunt PAtries ondernemers met hun bedrijf. Door secretariële taken of marketing- of communicatiewerkzaamheden over te nemen komt er meer rust en overzicht.

ondersteun mij

Ren jij achter de feiten aan? Wordt jij geleefd door je to-do lijst, telefoon en mailbox? Lukt het je niet om verder te komen met je bedrijf door de dagelijkse werkzaamheden? Heb je behoefte aan structuur en focus? Dan wordt het tijd om een persoonlijke assistente in te schakelen. Iemand aan wie je de taken kunt uitbesteden die jou veel energie kosten.

Als Virtual Assistant help ik ondernemers tijd, rust en overzicht te creëren in hun hoofd en agenda. Ik neem taken uit handen en breng structuur aan in de werkzaamheden. Dit is al mogelijk voor slechts een paar uur per maand. Omdat ik virtueel, en dus op afstand, werk ben ik flexibel inzetbaar.

Doe jij waar jij goed in bent, dan doe ik waar ik goed in ben!

ondersteun mij

 • website bijhouden

 • online zichtbaarheid

 • social media workshop

 • vindbaarheid website

 • teksten redigeren

 • uitzoekwerk

 • nieuwsbrief versturen

Ervaringen

 • Voor ons bedrijf La Louz wilden we een website laten maken die anders is dan anderen en een persoonlijke uitstraling heeft. We zijn bij Patricia terecht gekomen en zij heeft voor ons een ontzettend mooie website ontworpen. We hadden niet alleen keuze uit 2 ontwerpen, ze dacht ook mee met wat goed zou werken. In de ontwerpen heeft ze ons verhaal, onze visie en onze wensen goed naar voren laten komen. Ook heeft ze op de website direct een stuk van onze marketing gedaan. Aansluitend heeft zij een mooi visitekaartje ontworpen die perfect aansluit bij de website. Patricia werkt zorgvuldig, komt afspraken na en is een veelzijdig persoon.

  Milou
 • Patricia heeft de gave om orde te scheppen in chaos. Dankzij haar hulp heb ik alles weer op een rijtje staan en kan ik verder met werken aan mijn bedrijf i.p.v. in mijn bedrijf.

  Manon
 • Ik zat met mijn handen in het haar. Er zou een monteur langskomen, maar mijn man en ik konden beide niet thuis zijn i.v.m. werk. Gelukkig kon PAtries ons helpen. Ze heeft de monteur opgewacht en de afhandeling verzorgd. Erg blij met deze service.

  R. Zwinkels
 • Ik ben erg blij dat ik mij over het eerste kinderfeestje van mijn zoon niet druk hoef te maken. Ik heb momenteel genoeg ballen in de lucht te houden, fijn dat jij deze bal voor mij hoog houdt.

  Lesley
 • De begeleiding was een goede steun in de rug om orde op kantoor te krijgen

  Reinout
 • Patricia heeft het design ontworpen voor mijn website en mijn huisstijl. Ze heeft de kwaliteiten om het zo te maken dat het geheel echt bij mij past. Het is prettig om met Patricia samen te werken. Ze is doortastend, creatief en voelt goed aan wat ik mooi vind. Super blij met haar én mijn website en huisstijl!

  Miranda

van to-do naar ta-da

Graag kijk ik samen met jou wat ik voor je kan betekenen. Stuur jouw to-do lijst naar mij en ik neem contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Spreekt het je aan? Dan plannen we een kennismakingsgesprek waarin we verder bespreken wat jouw wensen en ambities zijn en hoe ik jou daarbij kan helpen.

afspraak maken

overige diensten

regelt

secretariële zaken zoals relatiegeschenken, drukwerk, deelname aan een cursus, de entree voor een beurs...

organiseert

jouw chaotische werkplek, overvolle mailbox en/of agenda, onoverzichtelijke (digitale) administratie...

creëert

visuele uitingen zoals websites, visitekaartjes, uitnodigingen, social media content, presentaties...