PAtries creëert

Met oog voor detail en gevoel voor stijl help ik ondernemers met hun visuele uitstraling. Ik creëer uitingen die passen bij jou en jouw business, waardoor jouw doelgroep getriggerd wordt.

creëer voor mij

Marketing en communicatie zijn belangrijk voor jouw bedrijf. Zichtbaar zijn is essentieel voor jouw succes. Ik geloof erin dat als alle randvoorwaarden in orde zijn en je laat zien wie jij echt bent en wat jij kunt betekenen voor iemand, dat de juiste klanten jou weten te vinden.

Wat maakt jouw product of dienst bijzonder? Wat maakt jou bijzonder? Wie is jouw ideale klant en hoe bereik je deze? Welke uitstraling past daarbij? Nu denk jij waarschijnlijk: maar hoe doe ik dat en waar haal ik de tijd vandaan?

Graag ga ik samen met jou aan de slag om erachter te komen wat jouw verhaal is, jouw drijfveer. We bepalen jouw ultieme klanten, het doel dat je wilt bereiken en hoe je dat het beste kunt doen. Deze strategie uit zich in de gewenste middelen als een website, visitekaartjes en social media.

creëer voor mij

 • een huisstijl

 • visitekaartjes

 • een mailing

 • social media afbeeldingen

Ervaringen

 • Voor ons bedrijf La Louz wilden we een website laten maken die anders is dan anderen en een persoonlijke uitstraling heeft. We zijn bij Patricia terecht gekomen en zij heeft voor ons een ontzettend mooie website ontworpen. We hadden niet alleen keuze uit 2 ontwerpen, ze dacht ook mee met wat goed zou werken. In de ontwerpen heeft ze ons verhaal, onze visie en onze wensen goed naar voren laten komen. Ook heeft ze op de website direct een stuk van onze marketing gedaan. Aansluitend heeft zij een mooi visitekaartje ontworpen die perfect aansluit bij de website. Patricia werkt zorgvuldig, komt afspraken na en is een veelzijdig persoon.

  Milou
 • Patricia heeft de gave om orde te scheppen in chaos. Dankzij haar hulp heb ik alles weer op een rijtje staan en kan ik verder met werken aan mijn bedrijf i.p.v. in mijn bedrijf.

  Manon
 • Ik zat met mijn handen in het haar. Er zou een monteur langskomen, maar mijn man en ik konden beide niet thuis zijn i.v.m. werk. Gelukkig kon PAtries ons helpen. Ze heeft de monteur opgewacht en de afhandeling verzorgd. Erg blij met deze service.

  R. Zwinkels
 • Ik ben erg blij dat ik mij over het eerste kinderfeestje van mijn zoon niet druk hoef te maken. Ik heb momenteel genoeg ballen in de lucht te houden, fijn dat jij deze bal voor mij hoog houdt.

  Lesley
 • De begeleiding was een goede steun in de rug om orde op kantoor te krijgen

  Reinout
 • Patricia heeft het design ontworpen voor mijn website en mijn huisstijl. Ze heeft de kwaliteiten om het zo te maken dat het geheel echt bij mij past. Het is prettig om met Patricia samen te werken. Ze is doortastend, creatief en voelt goed aan wat ik mooi vind. Super blij met haar én mijn website en huisstijl!

  Miranda

van to-do naar ta-da

Graag kijk ik samen met jou wat ik voor je kan betekenen. Stuur jouw to-do lijst naar mij en ik neem contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Spreekt het je aan? Dan plannen we een kennismakingsgesprek waarin we verder bespreken wat jouw wensen en ambities zijn en hoe ik jou daarbij kan helpen.

afspraak maken

overige diensten

regelt

secretariële zaken zoals relatiegeschenken, drukwerk, deelname aan een cursus, de entree voor een beurs...

organiseert

jouw chaotische werkplek, overvolle mailbox en/of agenda, onoverzichtelijke (digitale) administratie...

ondersteunt

ondernemers achter de schermen door uitvoerende taken over te nemen zoals bijhouden website of social media accounts...