Ondernemers

Zeg eens eerlijk, ervaar jij genoeg tijd

om jouw plannen te verwezenlijken?
om de dingen te doen die je graag doet?
om jouw bedrijf te laten groeien?
om orde te houden?
om werk en privé te combineren?

Herken je dit?
Je hebt bewust gekozen om een bedrijf te starten zodat je kunt doen wat je het allerliefste doet. Je barst immers van de ideeën. Voor je gevoel kom je alleen nergens aan toe. Er zijn zoveel zaken die je moet regelen en je hebt niet overal verstand van. De to-do lijst lijkt alsmaar langer en langer te worden. De drukte van je bedrijf heeft ook invloed op jouw privéleven. De balans is zoek.

Ondernemende moeder
Als ondernemende moeder weet ik wat er allemaal komt kijken bij het managen van een bedrijf en gezin. Je komt regelmatig tijd en handen tekort en wilt teveel. De lat ligt hoog en dat levert frustraties op.

Focus en groei door uitbesteden
Dit was toch niet de reden dat je een bedrijf gestart bent? Je wilt je bezighouden met jouw core business en doen wat jij belangrijk vindt. Doen wat jij leuk vindt. Ik geloof erin dat wat je graag doet, je ook goed doet. Het levert positiviteit en kracht op. De andere werkzaamheden kosten veel tijd en energie en leiden jou af van jouw doel. Je stelt ze het liefst zoveel mogelijk uit waardoor het werk zich opstapelt.

Virtual assistant
Tijd om een persoonlijke assistente in te schakelen. Iemand die jou ondersteunt in de zaken waar jij weinig kennis en ervaring mee hebt. Met een persoonlijke touch, maar wel op afstand. Een virtual assistant.

Doe jij waar jij goed in bent, dan doe ik waar ik goed in ben. En dat is plannen, organiseren en structuur aanbrengen. Ik ben creatief, heb affiniteit met online ondernemen en een brede werkervaring op het gebied van marketing en communicatie.

Wat staat er op jouw to-do lijst?

 

Tijd is waardevoller dan geld

diensten

regelt

secretariële zaken zoals relatiegeschenken, drukwerk, deelname aan een cursus, de entree voor een beurs...

organiseert

jouw chaotische werkplek, overvolle mailbox en/of agenda, onoverzichtelijke (digitale) administratie...

ondersteunt

ondernemers achter de schermen door uitvoerende taken over te nemen zoals bijhouden website of social media accounts...

creëert

visuele uitingen zoals websites, visitekaartjes, uitnodigingen, social media content, presentaties...

relaxen als ondernemer

Verlang jij naar:

  • Meer focus
  • Meer rust en ontspanning
  • Ruimte om te groeien
  • Balans tussen werk en privé

Maar staat het to-do lijstje dat niet toe?

van to-do naar ta-da

Graag kijk ik samen met jou wat ik voor je kan betekenen. Stuur jouw to-do lijst naar mij en ik neem contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Spreekt het je aan? Dan plannen we een kennismakingsgesprek waarin we verder bespreken wat jouw wensen en ambities zijn en hoe ik jou daarbij kan helpen.

afspraak maken