PAtries regelt

Voor gezinnen regelt PAtries diverse praktische zaken. Hierdoor heb jij als werkende vader of moeder meer tijd voor jouw kinderen, jouw partner, vrienden/vriendinnen, ouders of gewoon voor jezelf.

regel voor mij

’s Avonds zit je gezellig met jouw partner op de bank een serie te kijken. Ondertussen ben je bezig met de agenda voor komende week. Wat moet er door wie worden gedaan? Je werkt lijstjes bij en bedenkt gezonde maaltijden. Je denkt aan de volgende dag en plots herinner je je dat je kind morgen sportkleding mee moet nemen naar school. De serie is bijna afgelopen en jij hebt de helft gemist. Zien jouw avonden er ook zo uit en snak je naar rust en tijd voor jezelf?

Als werkende moeder weet ik als geen ander hoe druk jij het hebt. Het gezin lijkt wel een tweede baan. Als alles volgens plan verloopt dan gaat het goed. Er hoeft maar een kink in de kabel te komen en je bent ontregeld. Continu ben je aan het plannen, regelen en bijsturen. Hoe fijn zou het zijn als je iemand hebt die al die regelzaken van jou kan overnemen.

Als jouw persoonlijke assistente zorg ik ervoor dat jij meer tijd, rust en ruimte ervaart. Dit doe ik door jouw to-do lijst over te nemen en samen te kijken welke zaken ik voor jou kan regelen. Ik voer uit of schakel iemand in uit mijn uitgebreide netwerk. Hoe dan ook, ik zorg ervoor dat de klus geklaard wordt.

regel voor mij

 • wekelijks verse bloemen

 • een klusjesman

 • een origineel cadeau

 • een oppas

Ervaringen

 • Voor ons bedrijf La Louz wilden we een website laten maken die anders is dan anderen en een persoonlijke uitstraling heeft. We zijn bij Patricia terecht gekomen en zij heeft voor ons een ontzettend mooie website ontworpen. We hadden niet alleen keuze uit 2 ontwerpen, ze dacht ook mee met wat goed zou werken. In de ontwerpen heeft ze ons verhaal, onze visie en onze wensen goed naar voren laten komen. Ook heeft ze op de website direct een stuk van onze marketing gedaan. Aansluitend heeft zij een mooi visitekaartje ontworpen die perfect aansluit bij de website. Patricia werkt zorgvuldig, komt afspraken na en is een veelzijdig persoon.

  Milou
 • Patricia heeft de gave om orde te scheppen in chaos. Dankzij haar hulp heb ik alles weer op een rijtje staan en kan ik verder met werken aan mijn bedrijf i.p.v. in mijn bedrijf.

  Manon
 • Ik zat met mijn handen in het haar. Er zou een monteur langskomen, maar mijn man en ik konden beide niet thuis zijn i.v.m. werk. Gelukkig kon PAtries ons helpen. Ze heeft de monteur opgewacht en de afhandeling verzorgd. Erg blij met deze service.

  R. Zwinkels
 • Ik ben erg blij dat ik mij over het eerste kinderfeestje van mijn zoon niet druk hoef te maken. Ik heb momenteel genoeg ballen in de lucht te houden, fijn dat jij deze bal voor mij hoog houdt.

  Lesley
 • De begeleiding was een goede steun in de rug om orde op kantoor te krijgen

  Reinout
 • Patricia heeft het design ontworpen voor mijn website en mijn huisstijl. Ze heeft de kwaliteiten om het zo te maken dat het geheel echt bij mij past. Het is prettig om met Patricia samen te werken. Ze is doortastend, creatief en voelt goed aan wat ik mooi vind. Super blij met haar én mijn website en huisstijl!

  Miranda

van to-do naar ta-da

Graag kijk ik samen met jou wat ik voor je kan betekenen. Stuur jouw to-do lijst naar mij en ik neem contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Spreekt het je aan? Dan plannen we een kennismakingsgesprek waarin we verder bespreken wat jouw wensen en ambities zijn en hoe ik jou daarbij kan helpen.

afspraak maken

overige diensten

organiseert

memorabele gebeurtenissen zoals een kinderfeestje, jubileum, kraamfeestje, weekendje weg, verre reis...

ondersteunt

gezinnen op de achtergrond door het bieden van structuur. Bijvoorbeeld zolder opruimen, personal shopper, monteur opwachten, woningoppas...

creëert

mooie verrassingen zoals fotoboeken, interieurstyling, uitnodigingen, kaarten...