PAtries organiseert

Voor gezinnen organiseert PAtries memorabele gebeurtenissen. Zodat jij als werkende vader of moeder hier geen omkijken naar hebt en alleen op het moment suprême hoeft te genieten met jouw gezin.

organiseer voor mij

Een kinderfeestje, verjaardag, diner of zomervakantie. Regelmatig staat er iets op de agenda wat behoorlijk veel organisatie en uitzoekwerk vergt. Iets waar jij absoluut geen tijd voor hebt. Maar je wilt wel dat het een echt feestje wordt waar iedereen het naar zijn zin heeft. Een leuke sfeer die bij jullie past. Krijg jij al stress bij de gedachte dat er weer iets aan zit te komen?

Laat mij jou helpen! Dankzij mijn helikopterview kan ik organiseren als de beste. Ik hou van snel schakelen en ben sterk in plannen. Mijn brede werkervaring en creativiteit komen hierbij goed van pas. Al snel heb ik voor ogen wat er moet gebeuren en in welke volgorde. Wat ik het leukst vind aan organiseren is om er een totaalplaatje van te maken. Ik zorg ervoor dat alles tot in detail op elkaar afgestemd is. Tsja, je bent perfectionist of niet.

organiseer voor mij

 • een kinderfeestje

 • een receptie

 • een jubileum

 • een kraamborrel

Ervaringen

 • Voor ons bedrijf La Louz wilden we een website laten maken die anders is dan anderen en een persoonlijke uitstraling heeft. We zijn bij Patricia terecht gekomen en zij heeft voor ons een ontzettend mooie website ontworpen. We hadden niet alleen keuze uit 2 ontwerpen, ze dacht ook mee met wat goed zou werken. In de ontwerpen heeft ze ons verhaal, onze visie en onze wensen goed naar voren laten komen. Ook heeft ze op de website direct een stuk van onze marketing gedaan. Aansluitend heeft zij een mooi visitekaartje ontworpen die perfect aansluit bij de website. Patricia werkt zorgvuldig, komt afspraken na en is een veelzijdig persoon.

  Milou
 • Patricia heeft de gave om orde te scheppen in chaos. Dankzij haar hulp heb ik alles weer op een rijtje staan en kan ik verder met werken aan mijn bedrijf i.p.v. in mijn bedrijf.

  Manon
 • Ik zat met mijn handen in het haar. Er zou een monteur langskomen, maar mijn man en ik konden beide niet thuis zijn i.v.m. werk. Gelukkig kon PAtries ons helpen. Ze heeft de monteur opgewacht en de afhandeling verzorgd. Erg blij met deze service.

  R. Zwinkels
 • Ik ben erg blij dat ik mij over het eerste kinderfeestje van mijn zoon niet druk hoef te maken. Ik heb momenteel genoeg ballen in de lucht te houden, fijn dat jij deze bal voor mij hoog houdt.

  Lesley
 • De begeleiding was een goede steun in de rug om orde op kantoor te krijgen

  Reinout
 • Patricia heeft het design ontworpen voor mijn website en mijn huisstijl. Ze heeft de kwaliteiten om het zo te maken dat het geheel echt bij mij past. Het is prettig om met Patricia samen te werken. Ze is doortastend, creatief en voelt goed aan wat ik mooi vind. Super blij met haar én mijn website en huisstijl!

  Miranda

van to-do naar ta-da

Graag kijk ik samen met jou wat ik voor je kan betekenen. Stuur jouw to-do lijst naar mij en ik neem contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Spreekt het je aan? Dan plannen we een kennismakingsgesprek waarin we verder bespreken wat jouw wensen en ambities zijn en hoe ik jou daarbij kan helpen.

afspraak maken

overige diensten

regelt

diverse praktische zaken die op jouw to-do lijst staan, bijvoorbeeld een oppas, huishoudelijke hulp, klusjesman, cadeaus...

ondersteunt

gezinnen op de achtergrond door het bieden van structuur. Bijvoorbeeld zolder opruimen, personal shopper, monteur opwachten, woningoppas...

creëert

mooie verrassingen zoals fotoboeken, interieurstyling, uitnodigingen, kaarten...