PAtries ondersteunt

Als persoonlijke assistente ben ik de steun en toeverlaat van gezinnen. Ik ondersteun gezinnen met een drukke agenda zodat zij meer tijd hebben voor de leuke dingen in het leven.

ondersteun mij

Vraag jij jezelf weleens af wat er nu echt belangrijk is in het leven? Dat zijn vast niet de praktische zaken waar jij je dagelijks druk om maakt. Ook al lijken deze to-do’s onbenullig, ze moeten wel gebeuren. En ze slokken veel tijd op. Tijd die jij liever besteed aan bijvoorbeeld jouw gezin.

Het is een cliché, maar de tijd vliegt voorbij. Voordat je het weet zijn jouw kinderen groot. Je wilt achteraf niet denken: “Had ik maar meer met en van mijn kinderen genoten tijdens hun jeugd”. Dat is één van de redenen dat ik PAtries ben gestart. Ik vind het belangrijk dat kinderen oprechte aandacht van hun ouders krijgen. Want het enige wat een kind echt nodig heeft is liefde.

Als persoonlijke assistente bied ik jou meer tijd door de praktische zaken op jouw to-do lijst over te nemen. Ik begrijp hoe dynamisch het gezinsleven kan zijn en breng daarom graag meer orde en structuur in jouw leven.

ondersteun mij

 • woningoppas tijdens vakantie

 • personal shopping

 • monteur opwachten

 • zolder leegruimen

 • huiswerkbegeleiding

Ervaringen

 • Voor ons bedrijf La Louz wilden we een website laten maken die anders is dan anderen en een persoonlijke uitstraling heeft. We zijn bij Patricia terecht gekomen en zij heeft voor ons een ontzettend mooie website ontworpen. We hadden niet alleen keuze uit 2 ontwerpen, ze dacht ook mee met wat goed zou werken. In de ontwerpen heeft ze ons verhaal, onze visie en onze wensen goed naar voren laten komen. Ook heeft ze op de website direct een stuk van onze marketing gedaan. Aansluitend heeft zij een mooi visitekaartje ontworpen die perfect aansluit bij de website. Patricia werkt zorgvuldig, komt afspraken na en is een veelzijdig persoon.

  Milou
 • Patricia heeft de gave om orde te scheppen in chaos. Dankzij haar hulp heb ik alles weer op een rijtje staan en kan ik verder met werken aan mijn bedrijf i.p.v. in mijn bedrijf.

  Manon
 • Ik zat met mijn handen in het haar. Er zou een monteur langskomen, maar mijn man en ik konden beide niet thuis zijn i.v.m. werk. Gelukkig kon PAtries ons helpen. Ze heeft de monteur opgewacht en de afhandeling verzorgd. Erg blij met deze service.

  R. Zwinkels
 • Ik ben erg blij dat ik mij over het eerste kinderfeestje van mijn zoon niet druk hoef te maken. Ik heb momenteel genoeg ballen in de lucht te houden, fijn dat jij deze bal voor mij hoog houdt.

  Lesley
 • De begeleiding was een goede steun in de rug om orde op kantoor te krijgen

  Reinout
 • Patricia heeft het design ontworpen voor mijn website en mijn huisstijl. Ze heeft de kwaliteiten om het zo te maken dat het geheel echt bij mij past. Het is prettig om met Patricia samen te werken. Ze is doortastend, creatief en voelt goed aan wat ik mooi vind. Super blij met haar én mijn website en huisstijl!

  Miranda

van to-do naar ta-da

Graag kijk ik samen met jou wat ik voor je kan betekenen. Stuur jouw to-do lijst naar mij en ik neem contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Spreekt het je aan? Dan plannen we een kennismakingsgesprek waarin we verder bespreken wat jouw wensen en ambities zijn en hoe ik jou daarbij kan helpen.

afspraak maken

overige diensten

regelt

diverse praktische zaken die op jouw to-do lijst staan, bijvoorbeeld een oppas, huishoudelijke hulp, klusjesman, cadeaus...

organiseert

memorabele gebeurtenissen zoals een kinderfeestje, jubileum, kraamfeestje, weekendje weg, verre reis...

creëert

mooie verrassingen zoals fotoboeken, interieurstyling, uitnodigingen, kaarten...