PAtries creëert

PAtries creëert iets origineels voor jouzelf of voor een ander. Ik verras mijn klanten graag met mijn creativiteit.

creëer voor mij

Mis jij de creativiteit of skills? Heb je gewoonweg geen tijd? Maar wil je wel iets unieks dat past bij jou of jullie als gezin?

Een fotoboek van die fijne vakantie, advies voor je interieur of een cadeau voor een speciale gelegenheid. Of wil je iets origineels doen met een foto van je kind, maar weet je niet wat? Ik ga met liefde voor je aan de slag.

Eén van de dingen die ik namelijk graag doe is creëren en ideeën bedenken. Vanuit het niets iets maken, daar geniet ik van. Mooie beelden, een prettige sfeer in huis en de perfecte kleurencombinatie. Ik word er blij van. Mijn stijl kenmerkt zich als origineel, persoonlijk, rustig en stijlvol.

creëer voor mij

 • een fotoboek

 • uitnodigingen

 • een sfeervol interieur

 • een mooi aandenken

Ervaringen

 • Voor ons bedrijf La Louz wilden we een website laten maken die anders is dan anderen en een persoonlijke uitstraling heeft. We zijn bij Patricia terecht gekomen en zij heeft voor ons een ontzettend mooie website ontworpen. We hadden niet alleen keuze uit 2 ontwerpen, ze dacht ook mee met wat goed zou werken. In de ontwerpen heeft ze ons verhaal, onze visie en onze wensen goed naar voren laten komen. Ook heeft ze op de website direct een stuk van onze marketing gedaan. Aansluitend heeft zij een mooi visitekaartje ontworpen die perfect aansluit bij de website. Patricia werkt zorgvuldig, komt afspraken na en is een veelzijdig persoon.

  Milou
 • Patricia heeft de gave om orde te scheppen in chaos. Dankzij haar hulp heb ik alles weer op een rijtje staan en kan ik verder met werken aan mijn bedrijf i.p.v. in mijn bedrijf.

  Manon
 • Ik zat met mijn handen in het haar. Er zou een monteur langskomen, maar mijn man en ik konden beide niet thuis zijn i.v.m. werk. Gelukkig kon PAtries ons helpen. Ze heeft de monteur opgewacht en de afhandeling verzorgd. Erg blij met deze service.

  R. Zwinkels
 • Ik ben erg blij dat ik mij over het eerste kinderfeestje van mijn zoon niet druk hoef te maken. Ik heb momenteel genoeg ballen in de lucht te houden, fijn dat jij deze bal voor mij hoog houdt.

  Lesley
 • De begeleiding was een goede steun in de rug om orde op kantoor te krijgen

  Reinout
 • Patricia heeft het design ontworpen voor mijn website en mijn huisstijl. Ze heeft de kwaliteiten om het zo te maken dat het geheel echt bij mij past. Het is prettig om met Patricia samen te werken. Ze is doortastend, creatief en voelt goed aan wat ik mooi vind. Super blij met haar én mijn website en huisstijl!

  Miranda

van to-do naar ta-da

Graag kijk ik samen met jou wat ik voor je kan betekenen. Stuur jouw to-do lijst naar mij en ik neem contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Spreekt het je aan? Dan plannen we een kennismakingsgesprek waarin we verder bespreken wat jouw wensen en ambities zijn en hoe ik jou daarbij kan helpen.

afspraak maken

overige diensten

organiseert

memorabele gebeurtenissen zoals een kinderfeestje, jubileum, kraamfeestje, weekendje weg, verre reis...

regelt

diverse praktische zaken die op jouw to-do lijst staan, bijvoorbeeld een oppas, huishoudelijke hulp, klusjesman, cadeaus...

ondersteunt

gezinnen op de achtergrond door het bieden van structuur. Bijvoorbeeld zolder opruimen, personal shopper, monteur opwachten, woningoppas...