Gezinnen

Zeg eens eerlijk, vraag jij je weleens af

of je een goede ouder bent?
of je een goede partner bent?
of jullie opvoeding goed is?
of je voldoende thuis bent?
of je je werk goed doet?
of je je vrienden/vriendinnen genoeg ziet?
of je goed voor je ouders zorgt?

Herken jij dit?
Onzekerheid, schuldgevoel en keuzestress zijn emoties die je dagelijks ervaart. Je wilt voldoen aan alle verwachtingen en je wilt niemand teleurstellen. En uiteindelijk stel je alleen jezelf teleur omdat je veel te hoge eisen aan jezelf stelt.

De lat ligt hoog
De lat voor werkende ouders ligt enorm hoog. 1 op de 3 gezinnen ervaart de druk op het gezin zelfs als te hoog. Er ‘moet’ ontzettend veel gebeuren in een gezin. Bepalen welke gezonde maaltijden er op het menu komen te staan al dan niet rekening houdend met voedselallergieën. Zorgen dat de boodschappen gehaald worden, het huis enigszins schoon en opgeruimd houden, de was doen. Constateren dat de kinderen alweer uit hun kleding gegroeid zijn, vervolgens nieuwe kleding scoren. Helpen op school of het kinderdagverblijf omdat je betrokken wilt zijn. Uitzoeken wat die rode plekjes op een buik betekenen. Bedenken hoe je je kind zindelijk krijgt. En tussendoor ook nog een leuk kinderfeestje en een zomervakantie regelen.

Als gezinsmanager kun jij dit natuurlijk als de beste. Alleen is dit niet de enige rol die je vervult. Naast gezinsmanager ben je ook nog partner van, vriend/vriendin van, zoon/dochter van en vind je het belangrijk om je ambities na te streven. Met als gevolg stress, frustraties en fulltime moe zijn. Je bent uit balans.

Wil jij meer tijd, rust en ruimte?
Als jouw persoonlijke assistente zorg ik ervoor dat jij meer tijd, rust en ruimte ervaart door jouw to-do lijst over te nemen. Hierdoor kun jij doen waar je blij van wordt. Of dat nu spelen met je zoon of dochter is, een avondje uit met je partner of gewoon even helemaal alleen een boek lezen. Fijne gedachte toch?

Het inkopen van vrije tijd vergroot je geluksgevoel

diensten

regelt

diverse praktische zaken die op jouw to-do lijst staan, bijvoorbeeld een oppas, huishoudelijke hulp, klusjesman, cadeaus...

organiseert

memorabele gebeurtenissen zoals een kinderfeestje, jubileum, kraamfeestje, weekendje weg, verre reis...

ondersteunt

gezinnen op de achtergrond door het bieden van structuur. Bijvoorbeeld zolder opruimen, personal shopper, monteur opwachten, woningoppas...

creëert

mooie verrassingen zoals fotoboeken, interieurstyling, uitnodigingen, kaarten...


quality time gezin dankzij PAtries

wil jij:

  • Oprechte aandacht voor je kind(eren)
  • Tijd om door te brengen met jouw partner
  • Rust in je hoofd
  • Eindelijk tijd voor jezelf…

Maar word je geleefd door je to-do lijstje?

van to-do naar ta-da

Graag kijk ik samen met jou wat ik voor je kan betekenen. Stuur jouw to-do lijst naar mij en ik neem contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Spreekt het je aan? Dan plannen we een kennismakingsgesprek waarin we verder bespreken wat jouw wensen en ambities zijn en hoe ik jou daarbij kan helpen.

afspraak maken