Eenvoudig impact maken

Laat je niet meer afleiden, ga weer werken met aandacht

Je bent al een tijd onderweg met je bedrijf. Alles staat en het loopt goed, maar je hebt behoefte aan meer rust en ruimte.

Want naast je bedrijf heb je een gezin waar je ook aandacht aan wilt besteden.

Het is tijd om je bedrijf te versimpelen

Je zit nu middenin je business. Grotendeels doe je alles nog zelf. En je merkt dat dat niet haalbaar meer is. Het neemt tijd en headspace in. De oneindige to-do lijst, de mailbox die overstroomt, de agenda die volgepland is. Het leidt af van waar je je eigenlijk mee bezig wilt houden.

Het voelt als veel, terwijl je nog meer wilt. Want je droomt van serieuze groei en nog meer impact maken.

Maar ergens wil je juist minderen. En daar loop je vast.

Het mag simpeler. Je weet dat de juiste optimalisaties in je bedrijf voor groei zorgen. Je hebt zelfs al het een en ander geprobeerd, alleen brengt het nog niet het resultaat zoals je had gedacht en loop je vast.

In je zoektocht kwamen een coach en een VA voorbij. Een coach heb je nu niet nodig en met alleen uitbesteden kom je er niet.

Jouw oplossing moet concreet en praktisch zijn.

Patricia van Kester PA

De route naar eenvoudig impact maken

Als cocreater en sparringpartner help ik je om eenvoudiger te werken, overzicht terug te krijgen en daardoor meer impact te maken. Op een praktische en pragmatische manier, in 3 maanden.

Samen:

 1. maken we een concreet plan,
 2. brengen we overzicht aan in je bedrijf en
 3. optimaliseren we je werkprocessen.

We verwijderen alle ruis, zodat je weer met volle focus en aandacht gaat werken. Hierdoor besteed je je tijd en energie aan dingen die in lijn zijn met het doel dat je voor ogen hebt met je bedrijf.

meld je aan voor een kennismakingsgesprek

minder chaos meer overzicht
minder afleiding meer aandacht
minder stress meer grip
minder tijdverspilling meer resultaat

Ik ben Patricia van Kester.

Mijn doel als Personal Business Manager is het makkelijker maken van jouw leven als drukke ondernemer met een gezin. Ik help je om te werken met aandacht, zodat je business vanuit rust en overzicht duurzaam groeit.

kennismaken?

office support PAtries

“Patricia heeft het beste uit mij naar boven gehaald. Zonder haar hulp zou ik de opzet van mijn nieuwe aanbod niet bedacht hebben. Ze heeft mij op een comfortabele manier mij uit mijn comfortzone gehaald.

Onze samenwerking was heel prettig. Patricia straalt een rust uit die heel fijn is. Ik kreeg de ruimte om alles op mijn tempo te doen, waardoor ik uiteindelijk zonder stress de taken toch vaak op tijd af had.

Als je met je bedrijf next level wil is Patricia dé uitgelezen persoon om mee samen te werken. Ze heeft inzicht hoe je op een effectieve manier meer impact met je bedrijf/praktijk kunt maken.”

Miranda van Steekelenburg

Wat gaan we doen?

Ieder bedrijf is uniek. Geen ondernemer is hetzelfde of loopt tegen dezelfde uitdagingen aan. Daarom pas ik de inhoud aan op wat jij persoonlijk nodig hebt voor meer rust, focus en groei.

De volgende onderwerpen komen mogelijk aan bod:

 • Jouw ondernemersregels
 • To-do lijst minimaliseren
 • Prioriteiten stellen
 • Bedrijf organiseren
 • Werkprocessen optimaliseren
 • Jaarplan/kwartaalplan/maandplan
 • Energiemanagement
 • Planning

Samengevat houdt dit het volgende in:

Praktische info

 • 1-1 samenwerking van minimaal 16 weken.
 • We starten met een kickoff van 2 uur. Voor de sessie ontvang je een vragenlijst, zodat ik inzicht krijg in je huidige situatie. We inventariseren waar je nu staat met je bedrijf en waar je naartoe wilt gaan. We nemen jouw bedrijf onder de loep om te ontdekken waar de grootste kansen liggen voor optimalisatie.
 • Het resultaat van de sessie is een praktisch plan. Een overzichtelijk kader om vanuit te werken, compleet met actiepunten. Ongeveer een week nadat je het plan ontvangen hebt bespreken we de actiepunten.
 • Daarna volgt elke 2 weken een online aandachtsmoment van 45 minuten waarin we de voortgang bespreken en ik je scherp houd, zodat je aandacht gericht blijft op het gestelde doel.
 • Onze laatste call is gelijk de evaluatie waarin ik je tips geef, zodat dat je ook met aandacht blijft werken.
 • Tussentijds kun je altijd vragen stellen via e-mail of Whatsapp.
 • Wanneer tijdens dit traject acties naar voren komen die je graag wilt uitbesteden en die in lijn liggen met wat ik voor jou kan betekenen, dan kan ik je ook daarin ondersteunen. Omdat niet bekend is hoeveel werk dit is, is dit niet inbegrepen.
 • De investering is € 525,- per maand (excl. BTW).

Ben je klaar om de rust en focus terug te pakken in de groei van je bedrijf, zodat je op een overzichtelijke manier meer impact kunt maken?

 

Ja, ik wil eenvoudig impact maken