Aanbod

Ondersteuning nodig?

Meer omzet (in tijd, geld, voldoening en/of energie) door minder te doen, op een slimme en betaalbare manier.

ondersteuning voor ondernemers PAtries

Ik ondersteun ondernemers met een gezin

Als ondernemer heb je áltijd wel wat te doen. Jouw klanten vragen jouw aandacht, de administratie moet bijgehouden worden en oh ook die online zichtbaarheid nog.

Ondernemer mét kinderen? Dan run je in feite twee bedrijven. En heb je het dubbel zo druk.

Door die drukte sta je er niet altijd bij stil wat er echt nodig is in jouw bedrijf. Wat werkelijk bijdraagt aan groei. Waarom doe je de dingen die je nu doet en waarom ben je ook alweer gaan ondernemen? Het zou toch leuk zijn? Je veel vrijheid geven?

Want je bedrijf staat door al die drukte al een tijdje stil. Terwijl jij het gevoel hebt keihard te rennen.

Je ziet dat er iets moet veranderen. Je wilt uit die vicieuze cirkel waarin je nu zit.

En je overweegt het al langer, maar nu is het tijd voor de volgende professionaliseringsslag.

De eerste stap heb je al gezet. Door naar deze pagina te komen.

ondersteuning bedrijf PAtries

Uitbesteden is samenwerken

Het inschakelen van ondersteuning, in welke vorm dan ook, is voor veel ondernemers een flinke drempel. Dat begrijp ik heel goed. Jouw bedrijf voelt als jouw kindje.

Werk uitbesteden draait om vertrouwen. Daarom neem ik de tijd om elkaar te leren kennen. Het liefst face-to-face.

Persoonlijke contact vind ik namelijk erg belangrijk. Ik werk alleen met ondernemers waar ik een klik mee heb, omdat uitbesteden samenwerken is.

Kennismakingsgesprek plannen?

Besteed taken uit die impact hebben, niet wat kan

In taken over de schutting gooien geloof ik niet. Dat levert onduidelijkheid en fouten op. Daar is niemand bij gebaat. Jij niet en ik ook niet.

Met een kortetermijnoplossing ben jij niet geholpen. Als je urgente taken overdraagt die snel uitgevoerd worden ben je heel even geholpen, het brandje is geblust. Al snel verzand je weer in de drukte en volgt er weer een nieuw brandje dat geblust moet worden.

Ik help jou voor de lange termijn door de oorzaak van de brand aan te pakken. Oplossingen die structureel meer tijd en energie opleveren. En daardoor enorm kostenbesparend werken.

Het gaat er niet om dat je meer gedaan krijgt op een dag, maar dat je minder hoeft te doen.

Duurzaam uitbesteden

Dat betekent niet dat je zoveel mogelijk taken moet uitbesteden om tijd en ruimte vrij te maken.

Wat helpt jou dan wel om die ruimte te creëren? Zeer waarschijnlijk doe jij je werk zoals je jezelf dat hebt aangeleerd of zoals je hebt vernomen dat het zo hoort.

Maar is dat voor jou ook de beste manier? En is het überhaupt nodig om die taken te doen?

Mijn ervaring is dat het vaak veel makkelijker kan. Want misschien is het niet eens nodig om werk uit te besteden. Ben je al geholpen door bedrijfsprocessen op een andere manier in te richten. Of kunnen er zelfs werkzaamheden geschrapt worden. Dat levert pas extra tijd op (en je bespaart kosten)!

duurzaam samenwerken met PAtries

Bedrijf op orde

Daarom start een samenwerking met mij als Personal Assistant met de sessie ‘Bedrijf op orde’. We gaan terug naar de basis van jouw bedrijf.

Door samen jouw huidige werkwijze door te nemen, zien we waar de knelpunten zitten en dus tijdwinst te behalen valt. We schrappen taken die niks bijdragen aan jouw bedrijf en doelen, vereenvoudigen werkzaamheden en automatiseren waar mogelijk.

Zo ontstaat overzicht en continuïteit, waardoor de taken eenvoudiger worden en minder tijd kosten, er minder kans is op fouten en je geld bespaart.

 

breng mijn Bedrijf Op Orde

Taken uitbesteden

Na deze sessie weet je welke uitvoerende taken er echt nodig, of zelfs urgent zijn om jouw doelen te halen. De prioriteiten zijn helder en je weet welke taken voor jou het beste zijn om uit te besteden.

En ook daar kan ik jou bij helpen als je dat wil 🙂

Als allround Personal Assistant kan ik diverse terugkerende werkzaamheden overnemen of specifieke projecten uitvoeren op het gebied van office management en marketing & communicatie. Mocht ik voor een bepaalde taak niet over de juiste expertise beschikken, dan zoek ik in mijn netwerk naar een geschikte VA. Zo behoud jij een vast aanspreekpunt.

 

ik wil Taken Uitbesteden

PA Patricia van Kester

Jouw Persoonlijke Assistente

Ik ben Patricia van Kester, getrouwd en moeder van 2 jonge meiden.

Een gestructureerde creatieveling, zo noem ik mijzelf. Ik hou van orde aanbrengen en structureren. Als ik daarin mijn creativiteit kwijt kan, dan ben ik helemaal in mijn element.

Als Persoonlijke Assistente zet ik mijn allround werkervaring op het gebied van marketing & communicatie en mijn organizing skills in om ondernemende ouders te ondersteunen met hun bedrijf. Hierdoor komt er tijd en ruimte vrij voor de zaken die echt belangrijk zijn.

Wil jij ook meer bereiken en minder doen?

meer over mij