Aanbod

Ondersteuning nodig?

Meer omzet (in tijd, geld, voldoening en/of energie) door minder te doen, op een slimme manier.

ondersteuning voor ondernemers PAtries

Ik ondersteun ondernemers met een gezin

Als ondernemer heb je áltijd wel wat te doen. Jouw klanten vragen jouw aandacht, de administratie moet bijgehouden worden en oh ook die online zichtbaarheid nog.

Ondernemer mét kinderen? Dan run je in feite twee bedrijven. En heb je het dubbel zo druk.

Door die drukte sta je er niet altijd bij stil wat er echt nodig is in jouw bedrijf. Wat werkelijk bijdraagt aan groei. Waarom doe je de dingen die je nu doet en waarom ben je ook alweer gaan ondernemen? Het zou toch leuk zijn? Je veel vrijheid geven?

Want je bedrijf staat door al die drukte al een tijdje stil. Terwijl jij het gevoel hebt keihard te rennen.

Je ziet dat er iets moet veranderen. Je wilt uit die vicieuze cirkel waarin je nu zit.

En je overweegt het al langer, maar nu is het tijd voor de volgende professionaliseringsslag.

De eerste stap heb je al gezet. Door naar deze pagina te komen.

Ik help je met het vereenvoudigen van je business, zodat je niet door blijft hollen, maar vanuit aandacht en rust weer keuzes maakt. Om daarna vanuit een stevige basis meer impact te maken met je business en volop te genieten van het leven.

Kies voor een langetermijnoplossing

Als je denkt dat uitbesteden de oplossing is, sla je een paar stappen over.

Met een kortetermijnoplossing ben jij niet geholpen. Als je urgente taken overdraagt die snel uitgevoerd worden ben je heel even geholpen, het brandje is geblust. Al snel verzand je weer in de drukte en volgt er weer een nieuw brandje dat geblust moet worden.

Ik help jou voor de lange termijn door de oorzaak van de brand aan te pakken. Oplossingen die structureel meer tijd en energie opleveren. En daardoor enorm kostenbesparend werken.

Less is more

Dat betekent niet dat je zoveel mogelijk taken moet uitbesteden om tijd en ruimte vrij te maken.

Wat helpt jou dan wel om die ruimte te creëren? Zeer waarschijnlijk doe jij je werk zoals je jezelf dat hebt aangeleerd of zoals je hebt vernomen dat het zo hoort.

Maar is dat voor jou ook de beste manier? En is het überhaupt nodig om die taken te doen?

Mijn ervaring is dat het vaak veel makkelijker kan op een minimalistische manier. Want misschien is het niet eens nodig om werk uit te besteden. Ben je al geholpen door bedrijfsprocessen op een andere manier in te richten. Of kunnen er zelfs werkzaamheden geschrapt worden. Dat levert pas extra tijd op!

duurzaam samenwerken met PAtries
ondersteuning bedrijf PAtries

Duurzaam samenwerken

Daarom inventariseer ik eerst waar jij nu staat met je business en wat jou verder helpt. Dat doe ik tijdens een gratis kennismakingsgesprek, waarin ik dus ook de tijd neem om jou te leren kennen.

Persoonlijke contact vind ik namelijk erg belangrijk.
Want een samenwerking draait om vertrouwen. Ik begrijp heel goed dat het inschakelen van ondersteuning, in welke vorm dan ook, voor veel ondernemers een flinke drempel is. Jouw bedrijf voelt als een kind.

Om die reden werk ik alleen 1-op-1 met ondernemers. Zo kan ik jou mijn persoonlijke aandacht geven en de rust brengen die je nu nodig hebt.

Gaan wij kennismaken?

Bedrijf op orde

Een online sessie waarin we teruggaan naar de basis van jouw bedrijf.

Door samen jouw huidige werkwijze door te nemen, zien we waar de knelpunten zitten en dus tijdwinst te behalen valt. We schrappen taken die niks bijdragen aan jouw bedrijf en doelen, vereenvoudigen werkzaamheden en automatiseren waar mogelijk.

Zo ontstaat overzicht en continuïteit, waardoor de taken eenvoudiger worden en minder tijd kosten, er minder kans is op fouten en je geld bespaart.

breng mijn Bedrijf Op Orde

Eenvoudig impact maken

Wil je echt impact maken met je bedrijf, check dan Eenvoudig impact maken. In 3 maanden help ik je om eenvoudiger te werken, overzicht terug te krijgen en daardoor meer impact te maken.

De kickoff sessie resulteert in een praktisch en strategisch plan met concrete acties. Ik ben jouw cocreater, sparringpartner en stok achter de deur. Want tijdens de tweewekelijkse calls die volgen help ik jou om deze acties ook echt uit te voeren.

De inhoud wordt volledig afgestemd op jou, dus of je nou ruimte wilt hebben om nieuwe plannen te ontwikkelen, een professionaliseringsslag wilt slaan naast alles wat loopt of je hoofd stoot aan het plafond en door wilt pakken, dit traject helpt jou op een gestructureerde manier verder.

Ik zorg ervoor dat je je tijd en energie weer besteedt aan dingen die jou helpen om de impact te maken waar je nu nog van droomt.

ik wil Eenvoudig impact maken

Taken uitbesteden

Als tijdens onze samenwerking blijkt dat het interessant is om taken uit te besteden, dan kan ik jou daar ook bij ondersteunen.

Diverse terugkerende werkzaamheden kan ik van jou overnemen of we spreken een specifiek projecten af op het gebied van office management en marketing & communicatie. Mocht ik voor een bepaalde taak niet over de juiste expertise beschikken, dan zoek ik in mijn netwerk naar een geschikte VA. Zo behoud jij een vast aanspreekpunt.

neem taken van mij over

PA Patricia van Kester

Jouw Personal Business Manager

Ik ben Patricia van Kester, getrouwd en moeder van 2 jonge meiden.

Een gestructureerde creatieveling, zo noem ik mijzelf. Ik hou van orde aanbrengen en structureren. Als ik daarin mijn creativiteit kwijt kan, dan ben ik helemaal in mijn element.

Als Business Manager sta ik naast jou als ondernemer en help ik jou om de achterkant van je business op een duurzame manier te versterken zodat je van overwhelm naar overzicht gaat en er ruimte komt voor groei.

meer over mij